Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fawkes
őstag
azis csak azért van(4800+)mert ugye hogy gyorsabb az intelnél stb...Meg az a 2 ember aki használja...Az Nw ext.edit. is csak azért/van volt hogy megmutassa az intel hogy ő gyártja a leggyorsabb prockót...amúgy ez a természetes kijön a csúcsproci csillagászati áron aztán kúszik lejjebb...Amúgy átlagfelhasználónak szerintem bőven elég a 2500+-s barton...
-
Fawkes
őstag
Nem nagyon tudod sztem hogy mennyire vagyok ebben a témában hagyjuk...igen voltam a noisblocker oldalán és tts oldalán is de a noisblocker hol nyomatja a hirdetéseket?Mert és nem nagyon látom....Szóval egy átlagembernek mi van?Amit lát nem fog ő a termék után menni kevés olyan vásárló van....sajnos...
-
Fawkes
őstag
Ez a ház reklám is....Kint voltak vele a cebiten lehet vele feszíteni hogy övék az egyetlen passzív ház...Te meglátod a cebiten újságba bárhol és felmész a zalman oldalra kíváncsivá tesz mit is gyárt még a zalman ez egy reklámfogás és persze a felső tízezer kiszolgálása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest