Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fawkes
őstag
azis csak azért van(4800+)mert ugye hogy gyorsabb az intelnél stb...Meg az a 2 ember aki használja...Az Nw ext.edit. is csak azért/van volt hogy megmutassa az intel hogy ő gyártja a leggyorsabb prockót...amúgy ez a természetes kijön a csúcsproci csillagászati áron aztán kúszik lejjebb...Amúgy átlagfelhasználónak szerintem bőven elég a 2500+-s barton...
-
Fawkes
őstag
Nem nagyon tudod sztem hogy mennyire vagyok ebben a témában hagyjuk...igen voltam a noisblocker oldalán és tts oldalán is de a noisblocker hol nyomatja a hirdetéseket?Mert és nem nagyon látom....Szóval egy átlagembernek mi van?Amit lát nem fog ő a termék után menni kevés olyan vásárló van....sajnos...
-
Fawkes
őstag
Ez a ház reklám is....Kint voltak vele a cebiten lehet vele feszíteni hogy övék az egyetlen passzív ház...Te meglátod a cebiten újságba bárhol és felmész a zalman oldalra kíváncsivá tesz mit is gyárt még a zalman ez egy reklámfogás és persze a felső tízezer kiszolgálása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi