Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
hát tényleg sehol - mert nekik nincs
Bővebben: link -
Allien
veterán
Persze, ez nem ellened szól, hanem azt írtad, egyettlen! Akkor meg NE írj ilyet, főleg, ha tudod, hogy valótlan. Most gondold végig. Idetéved egy olyan ember, aki szánna rá pénzt, de lehet, hogy a rosszabbikat (Zalman) választja.
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!
Részben ezért fogok venni ThermalRight hűtőt (amúgy is a legjobbak), mert a nyomoronc zalman cpu hűtői nem kompatibilisek az alaplapommal (most ne fikázzátok az alaplapomat, a zalman mérnökeiben van a hiba, ez TÉNY!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!