- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
hasonló a véleményem - nekem van szerencsém a következő dolgokat birtokolni:
Barton 2500+ (egy eszméletlen példány) 3,4 NW (az un. tele kondis ''EE'') és egy 2800+ AMD 64 és egy Dothan 1500, de egyikre sem mondhatom hogy ne felelne meg az igényeimnek bármilyen szempontból - vagyis egy proci 2-3 év elteltével sem dobandó el feltétlenül és nem kell fél-egy évente automatikusan procit cserélni
olvastam nemrég az AMD 64 azt hiszem 4800+-nál jár, kapható valahol a világban, de vajon hány darab van belőle itthon? illetve a világ felhasználóinak hány tízezred százaléka használja már? -
tts
addikt
hát tényleg sehol - mert nekik nincs
Bővebben: link -
tts
addikt
válasz
#72042496 #60 üzenetére
a darbaszám a lényeg gazdaságilag
volt szerencsém többekközt a Silentmaxxot meglátogatni személyesen - van totál hasonló cucccuk és neki is vam újabb is - érdekes módon árban is ott van ahol a ZM - kérdeztem a ker. vez.-t úgy őszintén mit ad el ebből - napi 1 db átlagban, legyen 250 db/év a 250000-ben legyen 25000 = 10% nyereség 6-7 millió/év - van egy központjuk, több raktáruk és két összeszerelő üzemük - lehet az éves villanyszámla több - na erre céloztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest