Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
hasonló a véleményem - nekem van szerencsém a következő dolgokat birtokolni:
Barton 2500+ (egy eszméletlen példány) 3,4 NW (az un. tele kondis ''EE'') és egy 2800+ AMD 64 és egy Dothan 1500, de egyikre sem mondhatom hogy ne felelne meg az igényeimnek bármilyen szempontból - vagyis egy proci 2-3 év elteltével sem dobandó el feltétlenül és nem kell fél-egy évente automatikusan procit cserélni
olvastam nemrég az AMD 64 azt hiszem 4800+-nál jár, kapható valahol a világban, de vajon hány darab van belőle itthon? illetve a világ felhasználóinak hány tízezred százaléka használja már? -
tts
addikt
hát tényleg sehol - mert nekik nincs
Bővebben: link -
tts
addikt
válasz
üzenetére
a darbaszám a lényeg gazdaságilag
volt szerencsém többekközt a Silentmaxxot meglátogatni személyesen - van totál hasonló cucccuk és neki is vam újabb is - érdekes módon árban is ott van ahol a ZM - kérdeztem a ker. vez.-t úgy őszintén mit ad el ebből - napi 1 db átlagban, legyen 250 db/év a 250000-ben legyen 25000 = 10% nyereség 6-7 millió/év - van egy központjuk, több raktáruk és két összeszerelő üzemük - lehet az éves villanyszámla több - na erre céloztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi