Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Ebből sem lett semmi, ugye?
-
mate0217
aktív tag
Na ezt megnézem WoW mobilon hmmm.. kiváncsi vagyok
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
ankankank55
csendes tag
amiaérintős arra lehet lol[I][/I] HA megkéred az usai blizzzzardot http://www.blizzard.com/
cdcdcd55
-
CrAzY Ryder
csendes tag
Istenem . . . Mobilra WoW? mekkora hülyeség. Gondolkodjanak már a fejlesztők, inkább psp-re adnák ki több értelme lenne
ˇˇ--ˇˇmister.!
-
horvathady
csendes tag
Sziasztok!
Van egy érdekes kutatási témám, és pont kapcsolódik a topichoz: mobil ad hoc hálózatok. Nem kéne várni a 3G-s lefedettségre, nem kéne szolgáltatóknak fizetni, nagyobb hálózati kapacitás, bárhol, bármikor fel tudod állítani pillanatok alatt, komolyabb konfigurálás nélkül (alkalmas middleware-rel, dehát ezen is dolgozunk).
A távközlési vállalatokat nyilvánvalóan nem érdekli, mert nekik a 3G-ről kell lehúzni a lehető legtöbb bőrt, de a játékgyártókat szerintem nagyon is érdekelhetné... Aztán ha megjelenik és gyorsan terjed egy új technológia, akkor a szolgáltatók is észbekapnának.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, írjon privát levelet is!Üdv,
Ádám -
Szabi1987
aktív tag
Ja,bocsi nem szóltam.csak ugy megörültem,kihagytam egy pár hsz-t
Golden Brown - The Stranglers
-
Szabi1987
aktív tag
Nokia N70-re rálehet rakni?
Golden Brown - The Stranglers
-
Szoki
csendes tag
Szerintem tök felesleges ilyen játék mobilra, elveszti a varázsát..
Üdv.
-
nagyúr
Megint egy újabb bőr... pénz, pénz és pénz. Persze mi fizetünk. Ebből is lesz Collectors Edition, vegye a sok láma (köztük én is LOL). Ennyire nem lehetünk függőek... Már ez is sok sztem. Nem ellenzem a dolgot, csak már már a szánalmasság határát súrolja... szvsz.
Üdv,
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Joe215
aktív tag
Halleluja!
Áldassék az Ő neve! -
Daweee
őstag
hát szerintem nem lesz sok lehetőség ebben... i-phone ide, i-phone oda aqz irányítás tragikus lesz, kivéve ha kifejlesztenek az i-phone-hoz egeret
-
T-Nagyon
tag
Ez még nagyobb pénz-zabáló lesz mint a mobil-iWiW!!!
Akinek megéri, az nyugodtan használja, és utána fizessen...Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely
-
DarkByte
addikt
Bár nem bírom a WoW-ot, azért kíváncsi leszek hogyan valósítják meg mobilon. Nameg hogy ezt Magyarországon egy ideig nem lehet majd igénybe venni az is biztos (se iPhone, se korlátlan mobilnet, se teljes 3G lefedettség). Lehet sikeresebb volna valamilyen adaptáció Symbian-ra, Windows Mobile-ra, vagy esetleg J2ME-re. Egy biztos, már látom magam előtt a buszon/előadáson/vonaton ülő zombi embereket hétrét görnyedve a telefon előtt.
[Szerkesztve] -
J.dave
csendes tag
nagyszerű nagyszerű Végre suliba is vihetem majd a WoW-ot. Mondjuk előtte iPhone-t kellene szerezni.
-
munky
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest