- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Érdekes, mert a Blizzard szerint sem megy, meg ha rákeresel a neten kismillió topicot fogsz találni, ahol írják, hogy másoknak sem megy... Többek közt itt a ph-n is foglalkoztak vele... Persze ha neked dedikált, ''faster edition'' verziód van, amit a Blizzard csak neked XP-kompatibilissé tett...;]
-
Egon
nagyúr
Elég vicces dolog emiatt fikázni az Intelt... Igen sokáig használtam a Win98SE-t (mindössze hetekkel ezelőtt tértem át XP-re), de szvsz ép ésszel be lehet látni a váltás szükségességét:
1. 512 (esetleg 786) mega ram fölött nem tudsz normálisan Win9x-et használni. Az új progik közül nem egynem már most kevés a fél giga ram...
2. IRQ-k. A Win9x ugyebár nem tud virtuális IRQ-t. Az IRQ-osztás gázos lehet (régi lapokon nem, de pl. már a BD7-esem esetében (amin nem volt többek közt USB 2.0...) is kénytelen voltam letiltani az összes soros és párhuzamos portot, és még így is volt egy megosztott IRQ (a Audigy-n levő Firewire és az egyik USB hub csücsült közös IRQ-n).
3. Sokak szerint az újabb gamék már gyorsabban futnak XP alatt, mint Win9x alatt.
Szóval sajna váltani kell (min. az 1. pont miatt valszeg AMD-t használók esetében is). A magam részéről megoldásként az asszony netes gépére (celeron 366@550, 192 MB RAM, TNT2 Ultra stb., de még lehet hogy némileg fejlesztve lesz) fogom mindazon régebbi progikak felpakolni, amelyek nem igazán mennek normálisan XP alatt (legalábbis nálam): pl. Brood War, Fifa99, stb...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged