- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
hát ha akad akkor valszeg az van hogy nem tudja folyamatosan küldeni az adatokat.
de ha kicsi a feltöltés akkor viszont a minőség tré.
én 2megás DSL-el nyomatom + Cfosspeed mert az nagyon hasznos ilyen videóbeszélgetés meg mikrofonos dumáláshoz mert legalább kevesebbet akad majd és nekem pl miniDV kamcsival ilyen 15-20K feltöltéseket bonyolít miközben megy a webkamera szóval még a teljes feltöltési sávot se használja ki. -
TeeJay
félisten
igen a feltöltésnek is betudható de pl egyik hölgy ismerősöm most vett Logitech Messenger vagy milyen fajta webkamerát és Chello van neki szóval 64K upload már elég lenne, ennek ellenére olyan rossz minőségű a videó amit megjelenít nekem hogy nemigaz
(320x240-et enged az MSN max megjeleníteni ha nagy méretre állítod az ablakban úgy vettem észre)
szerintem ha valakinek van miniDV kamcsija az használja azt webkamerának mert ég és föld a kettő közt a különbség -
TeeJay
félisten
hát nem tudom hogy vagytok vele de nekem eddig csak a sony megapixeles minidv kamcsim webkamerás videója győzött meg, tehát cska fogtam a jó drága kamerát USB-re rádugtam és MSN-ben benyomtam és eddig csak ez a minőség volt szerintem élvezhető.
másoknak olyan tré minőségű a webkameravideója hogy ihaj.
inkább lenne normális érzékelő benne és 640x480-ba tudna 30FPS-t nyomatni és kész
sőt még az sem lenne baj ha nem folyamatosan adja a videót csak legalább minősége lenne már végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest