- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Szerintem nem kell aggódni, mert írja a cikkben is, hogy ''költségérzékeny'' felhasználóknak van. Az egy dolog, hogy az úgyis Celeront fog venni mellé, mert mégiscsak intel az, s az olyan embernek hiába magyarázod, hogy most jobb az ár/teljesítmény viszonya egy Athlonnak mint Celeronnak, aki utoljára még PII-es korszakban foglalkozott azzal, hogy mi jobb. Abban meg nem vagyok meggyõzõdve, hogy jobb lenne a SiS mint a Via, túl sok gyenge SiS alaplapot láttam már ahhoz, sajnos. Amúgy meg lennék szívesen egy ilyen alaplap boldog tulajdonosa. Azt aláírom, hogy a Via P4-es alaplapjai eddig nem voltak a legszerencsésebbek, de mivelhogy a saját fejük után csinálták, tudtommal licensz nélkül, szerintem egy szavunk se lehet.
-
AngelH
aktív tag
Meg akinek intel prockoja van, minek venne via-s alaplapot??? :F Az intel mindig is jobb es stabilabb lapkeszleteket gyartott, es ha olcsot akar venni az ember, annak meg ottvan a sis, ami meg szerintem siman jobb a vianal megint. Na de lehet, hogy csak en vagyok igy vele...
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest