- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Szerintem nem kell aggódni, mert írja a cikkben is, hogy ''költségérzékeny'' felhasználóknak van. Az egy dolog, hogy az úgyis Celeront fog venni mellé, mert mégiscsak intel az, s az olyan embernek hiába magyarázod, hogy most jobb az ár/teljesítmény viszonya egy Athlonnak mint Celeronnak, aki utoljára még PII-es korszakban foglalkozott azzal, hogy mi jobb. Abban meg nem vagyok meggyõzõdve, hogy jobb lenne a SiS mint a Via, túl sok gyenge SiS alaplapot láttam már ahhoz, sajnos. Amúgy meg lennék szívesen egy ilyen alaplap boldog tulajdonosa. Azt aláírom, hogy a Via P4-es alaplapjai eddig nem voltak a legszerencsésebbek, de mivelhogy a saját fejük után csinálták, tudtommal licensz nélkül, szerintem egy szavunk se lehet.
-
AngelH
aktív tag
Meg akinek intel prockoja van, minek venne via-s alaplapot??? :F Az intel mindig is jobb es stabilabb lapkeszleteket gyartott, es ha olcsot akar venni az ember, annak meg ottvan a sis, ami meg szerintem siman jobb a vianal megint. Na de lehet, hogy csak en vagyok igy vele...
-
klepto
addikt
800Mhz-s proci ok, de dual memó nem? :( Nem hiszem, hogy nagy sikernek lenne ennek a lapnak... Kicsit eljárt felette az idő, és a konkurencia...
Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest