- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Nem tetszik ez a Pannon-féle ''Fogjuk meg az ügyfelet egy rövid akciós periódussal, aztán meg fizessen mint a kefekötő''' hozzáállás.
Inkább adnának jó készülékárakat, vagy ami még fontosabb: jó percdíjakat. Ja, meg átgondolhatnák a hűségprogramjukat, hogy pl. én mint 6 éve állandó ügyfelük kedvezményesen cserélhessek készüléket. Most 300 Ft-tal olcsóbban kapok náluk készüléket mint az, aki az utcáról bemegy és megveszi ugyanazt Praktikummal. :(((I don't fit in. I fit out.
-
tildy
nagyúr
Javaslom a jó másodpercdijakat inkabb!!!De az összes szolgáltatóra!Hogy a manó vinné el a vodafont a perddijjas szamlazas ''elterjesztesevel''!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
jaaah, dettó, én csak 5 éve, eccer volt csak 5000 kedvezményem, azóta sincs semmi... pedig nem 3600ot beszélek egy hónapban
-
tildy
nagyúr
-
-
parandroid
félisten
a hűségprogramról: bementem a pannonhoz, hogy lejárt a 18 hónapom, 5000 felett van a havi átlagos költésem (illetve a feleségemé, ez az ő számlája volt, de az én nevemen van), szeretnék kedvezményesen egy új telefont. kitalálták nekem, hogy mivel régi ügyfél vagyok, üzleti előfizetőnek minősülök, akármit is jelentsen ez. praktikummal kezdtem még anno 99-ben, 2002 ősze óta van előfizetés ezen a számon, a nevemen van egy másik előfizu is (amit én használok), az is praktikumról lett előfizetésre váltva idén februárban. szóval semmi extrém. ez az üzleti előfizetőség nekem annyit jelentett, hogy az általam kinézett nokia 3650-et 36500 forintért kaptam meg, és élhettem a kamatmentes részletfizetési akcióval is, úgyhogy egy éven keresztül havi 3100 (+/- 100, nem emlékszem pontosan) forint lesz a pluszkiadásom erre a telefonra. természetesen újabb két év aláírása mellett, de úgysem akartam váltani. szóval érdemes bemenni és személyesen rákérdezni a lehetőségekre, mert erről az üzleti előfizetőségrül, ill. ennek feltételeiről én pl. semmit nem találtam a neten. tildy, van erről vmi infód?
[Szerkesztve]I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
süti5
őstag
Vodánál van előfizetésem, idén nyáron járt le a két év, az előfizus telóár 30%-áért választhattam telót:) Ja, és az ügyfélszolgálattól hívtak fel, hogy hosszabbítsam meg, meg van ilyen ákkcijjó:))
-
maszat
senior tag
Nekem sem tetszik ez a kampányszrű akció. 2 hónapig félár azt' szevasz, felehett volna hoszabb, min fél éves
...átgondolhatnák a hűségprogramjukat, hogy pl. én mint 6 éve állandó ügyfelük kedvezményesen cserélhessek készüléket. Most 300 Ft-tal olcsóbban kapok náluk készüléket mint az, aki az utcáról bemegy és megveszi ugyanazt Praktikummal.
Ha csak néhány ezer forint a havi költésed, akkor sokra ne számíts. A ''csóró'' előfizetőknek nem kell csomagot venni az új telóhoz, csak egy feltöltőkártyát. Ez 2300 Ft kedvezményt jelent, nem 300-at
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Más kérdés, de a Pannonhoz kapcsolódik...
Ha előfizetek mondjuk a Pannon 50 csomagra, de egy hónapban 250 percet beszélek, akkor abban a hónapban a megrendelt díjcsökkentő szollgáltatás alapból azt a csomagot számlázza ki, vagy ha az 50-es csomagra fizetek elő,a kkor a díjcsökkentő az 50, és a 100 közül választ és hozzáadja a percdíjakat ?
Hogy is működik ez a tarifacsökkentő szollgáltatás :F
A másik kérdés: ha 1x tíltó listán voltam a Pannonnál, és van kifizetetlen számlám, amit behajthatatlan adósságnak minősítettek, azután soha többet nem vehet náluk előfizetést, vagy bizonyos idő eltelte után elévül?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
maszat
senior tag
Igen, a díjcsökkentő szolgáltatás csak a használt és az azt követő csomagot veszi figyelembe, szóval ha átlagban 250 percet beszélsz, akkor Pannon 200 és díjcsökk szolg. ajánlott
A másik kérdésre nem tudom a választ. De ha akarnék sem tudnék rákerülni a listára, mert pre-paid vagyok:D -
tildy
nagyúr
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest