- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Nagyon ott van ez a notebook a szeren.
-
Keitaro
addikt
Csak kettő Asus géphez volt szerencsém azokhoz is csak percekig, de nekem szimpatikusak. Nem egy Toshiba vagy egy Sony, de nem is Gericom vagy ECS. Szerintem saccra a középmezőny teteje lehet, vagy jószívvel a felsőkategória alja. Meg kinézetre sem utolsók :)
A múltkori hírben lévő pl kifejezetten tetszett -
WN31RD
addikt
A belinkelt oldalon az S5200 és M5200N típusokhoz (engem laptop ~ 13''-től és ~ 1.6 kg-tól lefelé érdekel csak) az operációs rendszer opcionális, tehát nem feltétlenül jár hozzá a Windows.
Piros pont az ASUS-nak! :C :)
Mennyire jól vannak ezek összerakva? Mondjuk egy IBM-hez vagy Dell-hez képest? -
Keitaro
addikt
Sajnos nem tudom, hogy ezt lehet e rendszer nélkül kapni
[L]http://www.notebook.hu/hu/catalogue/notebook/?min_price=&max_price=&text=¬ebook_state=¬ebook_available=&cat_docpath=notebook%2Fasus&prod_cat=&category=nb&fwizs_notebook_search=1&page=1&fname=notebook_search[/L]
De mindig szimpatikus volt az Asus notikban, hogy mivel legtöbb rendszer nélkül van, ezért baráti az ára minőség mellett és 2 év gar van hozzá, nem 1 mint pár márkához. -
WN31RD
addikt
El tudnám képzelni, hogy kötelezően megvásárolandó Windows nélkül is áruljanak új laptopokat... :(((
(Mellesleg nem azért sajnálom érte a pénzt, mert úgyis lemásolom, hanem mert úgysem használom.)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- 24 Hours of Le Mans
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged