- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Nagyon ott van ez a notebook a szeren.
-
Keitaro
addikt
Csak kettő Asus géphez volt szerencsém azokhoz is csak percekig, de nekem szimpatikusak. Nem egy Toshiba vagy egy Sony, de nem is Gericom vagy ECS. Szerintem saccra a középmezőny teteje lehet, vagy jószívvel a felsőkategória alja. Meg kinézetre sem utolsók :)
A múltkori hírben lévő pl kifejezetten tetszett -
WN31RD
addikt
A belinkelt oldalon az S5200 és M5200N típusokhoz (engem laptop ~ 13''-től és ~ 1.6 kg-tól lefelé érdekel csak) az operációs rendszer opcionális, tehát nem feltétlenül jár hozzá a Windows.
Piros pont az ASUS-nak! :C :)
Mennyire jól vannak ezek összerakva? Mondjuk egy IBM-hez vagy Dell-hez képest? -
Keitaro
addikt
Sajnos nem tudom, hogy ezt lehet e rendszer nélkül kapni
[L]http://www.notebook.hu/hu/catalogue/notebook/?min_price=&max_price=&text=¬ebook_state=¬ebook_available=&cat_docpath=notebook%2Fasus&prod_cat=&category=nb&fwizs_notebook_search=1&page=1&fname=notebook_search[/L]
De mindig szimpatikus volt az Asus notikban, hogy mivel legtöbb rendszer nélkül van, ezért baráti az ára minőség mellett és 2 év gar van hozzá, nem 1 mint pár márkához. -
WN31RD
addikt
El tudnám képzelni, hogy kötelezően megvásárolandó Windows nélkül is áruljanak új laptopokat... :(((
(Mellesleg nem azért sajnálom érte a pénzt, mert úgyis lemásolom, hanem mert úgysem használom.)
Aktív témák
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest