Hirdetés
- Saját kamerahardverrel készül a OnePlus 15?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mobil flották
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Nagyon ott van ez a notebook a szeren.
-
Keitaro
addikt
Csak kettő Asus géphez volt szerencsém azokhoz is csak percekig, de nekem szimpatikusak. Nem egy Toshiba vagy egy Sony, de nem is Gericom vagy ECS. Szerintem saccra a középmezőny teteje lehet, vagy jószívvel a felsőkategória alja. Meg kinézetre sem utolsók :)
A múltkori hírben lévő pl kifejezetten tetszett -
WN31RD
addikt
A belinkelt oldalon az S5200 és M5200N típusokhoz (engem laptop ~ 13''-től és ~ 1.6 kg-tól lefelé érdekel csak) az operációs rendszer opcionális, tehát nem feltétlenül jár hozzá a Windows.
Piros pont az ASUS-nak! :C :)
Mennyire jól vannak ezek összerakva? Mondjuk egy IBM-hez vagy Dell-hez képest? -
Keitaro
addikt
Sajnos nem tudom, hogy ezt lehet e rendszer nélkül kapni
[L]http://www.notebook.hu/hu/catalogue/notebook/?min_price=&max_price=&text=¬ebook_state=¬ebook_available=&cat_docpath=notebook%2Fasus&prod_cat=&category=nb&fwizs_notebook_search=1&page=1&fname=notebook_search[/L]
De mindig szimpatikus volt az Asus notikban, hogy mivel legtöbb rendszer nélkül van, ezért baráti az ára minőség mellett és 2 év gar van hozzá, nem 1 mint pár márkához. -
WN31RD
addikt
El tudnám képzelni, hogy kötelezően megvásárolandó Windows nélkül is áruljanak új laptopokat... :(((
(Mellesleg nem azért sajnálom érte a pénzt, mert úgyis lemásolom, hanem mert úgysem használom.)
Aktív témák
- Saját kamerahardverrel készül a OnePlus 15?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Macbook air m2 97% (karcmentes) + ps5 digital 2 karral.
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest