Aktív témák
-
mmanson
csendes tag
jah amúgy úgy csináltam hogy elöbb felraktam a sima 3.2-es catalyst-ot megnézni hogy alapba mit tud a kártya és utánna telepítettem a hekkelt-et és így nem írta fellül!!
uninstalálnom kellett a drivert és utánna újra felrakni a hekkeltet....így már kiírta hogy nem gyári driver és így már dupla olyan gyors is volt...
kiráj...bazz örülök mint maki a faszának...:)))) -
mmanson
csendes tag
MŰKÖDIK!!!!
kiráj.....
szal....2,4-es P4,ASUS P4PE,256MB 333Mhz DDR,Powermagic R9500 128Mb DDR-----meghekkelve a 3.2-es catalyst-tel 4044pontot nyom a 3DMark 03-ban!!
de még csak alap frekvencián van..szal a gpu 276Mhz-n a ram 270Mhz-n....
:))) -
mmanson
csendes tag
csumi
megjött a kárten de nemigen akar menni a hekkelés!!
lecseréltem azt a filét amit mondtál de mikor felrakom a drivert nem szól hogy ez nem eredeti ati driver!!
ilyenkor mi van? -
mmanson
csendes tag
sajna még nem jött meg a kárten!!
remélem ma már tesztelhetem... -
mmanson
csendes tag
ok,THX
amúgy neked is ijen kártenod van??
szerinted melik jobb radeonhoz??a powerstrip vagy a rivatuner??
a mostani kártyám(GF2 Ti)a powerstrippel húztam de jó volt..... -
mmanson
csendes tag
először szeretném letesztelni a sima 9500 tudását!
ha felrakom elöbb a no hekkes 3.2-es catalys-tot akkor utánna mivel töröjjem vagy csak simán uninstaláljam hogy utánna a hekkes driverrel lepróbáljam hogy megy-e 9700 ként a kárten??!!
amúgy ez a hekkelés kapcsolja be a másik 4pippelint??!!
ha ez megvan akkor melik progival húzzam az órajeleket??!!
előre is kösz -
mmanson
csendes tag
THX
remélem sikerülni fog a művelet!a kártya ha minden igaz holnap jön!!már nagyon várom.
amúgy valaki el tudná mondani hogy hogyan is kell pontosan csinálni ezt a kis hekket??
megköszönném... -
mmanson
csendes tag
csocsi
R9500 128DDR-es kártenből szeretnék 9700 vagy 9700Pro-t csinálni,de melik progival kéne??és honnan tom leszedni azokat a cumókat amiket ki kell cseréni a driverbe??
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest