- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
(An)Dante
üzenetére
na erre a nagy SE eseményre már én is nagyon kiváncsi vagyok milyen új telókat(pl. w850i)/szériát(HandyCam) mutatnak be, meg persze kiváncsi vagyok hogy megvalósul e az a régi pletyka miszerint majd nVidia grafikus chip is lesz v.mék telojukban (régebben ugye k800i-ről mondták ezt), és konkrétabb dolgok esetleg árak az okostelókkal kapcsolatban(m600i,w950i,p990i). Ja és v.milyen uj anyaghasználat plz, mert a w800i-mnek már utódot kezdek keresni lassan (joy megy szét, plusz kamerával is vannak gondok)
-
Athos07
senior tag
válasz
(An)Dante
üzenetére
Bármilyen infót tudsz a mostani bejelentésekről, szólj!
És valóban nagyon logikus, hogy elválasztják a termékvonalakat: általában mindenki el tudja dönteni, hogy zanét hallgat inkább, vagy fényképezget. És az is érdekes, hogy mondod - teljesen logikusan - hogy a HandyCam telók fényképfelbontása nem éri majd el a CyberShot telókét.
Mellesleg én sajnáltam, hogy a w900i-ről lemaradt a lencsevédő... ha választani kéne, akkor én inkább a felbontáson spórolnék a walkmanok esetében, mint az AF-en, vagy védőn.
Fú, már megint felizgatott a SE...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként láttam mobile-reviewban is forumozol (HandyCam topic)

főleg a jövőről, hiszen elég meggyőzően adod itt elő a dolgokat..
Fogadok főállásban SE-nél dolgozol... 
Ezen márkák összemosása számodra is elképzelhetetlennek tűnik mondjuk egy flagship modell miatt?