Aktív témák
-
Az szztem 5900XT-re épülő akármi, csak a neve más
-
Loretto
veterán
le zt?egyre cifrább.mindegy csak olcsó legyen.akkor az ati is ujabb jelzést fog kreálni ennek hatására?
-
nap
addikt
Oke, van mar GT. Turbo dizel mikor lesz??? :D
-
twollah
nagyúr
Mokas, hogy egy ini file atbongeszesevel hamarabb megtudjuk az uj GPUk tipusait, mint ahogy azt a gyarto bejelentene.
-
polika
senior tag
eleg taplok mind az nvidia mind az ati nevezektan gyartok, annyi fele LE, SE most mar ZT stb verzio van hogy manapsag mar csak ugy lehet kartyat venni ha attolvastal 2-3 reviewt, es 2x-3x leellenorzod hogy tenyleg 128 vagy 256 bites csatornaval es annyi ns rammal van ami neked kell mert azon kivul hogy a cegek ennyi neven adnak ki kartya magokat ehhez meg a kul vendorok altal legyartott kartyak is elternek ezen parameterekben. nem tudom miert jo ha buta vasarlokat celozzak meg buta nevekkel mer azokat at lehet *szni a falon, hosszu tavon ez szerintem visszaut, kar hogynincs 1 harmadik ceg is mert most hogy ati kicsit befutott o is nekiallt pr-bol meg teljes termekpaletta sok szarral valo lefedesebol elni.
-
L3zl13
nagyúr
ZT! Yesss! Eddig nem tudtam mi hiányzott az életemből! :C
-
FX 5900ZT? Na erre kíváncs leszek. Biztos valami Vanta lesz... :)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest