- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambuszmiki
csendes tag
Sziasztok!
Mar regota tervezem, hogy veszek egy normalis videkartyat es hat a 6600GT egy jo valasztasnak tunt, de ugye AGP-s valtozatok ritkak mint a feher hollo, bar mostansag mar azert lehet kapni, de pofatlanul legalabb egy 10 essel dragabb mint a PCIexpressek ugye.
Epp ma gondolkodtam el ennek a cikknek a kapcsan hogy hat a nagyon popec kis Abit IC7-G lapomat le kene cserelni csak hat ebbe socket 478as northwood proci van
es hat nem akarnam a procimat is lecserelni foleg mivel az sulinetes.
Nezelodtem hogy a 875P chipsetnel jobb letezik e ami northwood fogado kepes es nem AGP-s, de az asus butitott szaran kivul nem sokat talaltam.
Valaki tud masik letezo ilyen laprol? ami esetleg a 875P nel jobb es ujabb chipsettel rendelkezik?
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest