- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pentax
tag
válasz
VladimirR #134 üzenetére
Bocs,de a beszólásod szintén faxságra vall....
Nem mindenki vallja a nézeteidet,urambocsá nem mindenki van a Te anyagi szinteden, ezért nem kéne bárkit is kiátkozni.........
Nos a diákmeló,nyárimelóról annyit,hogy amit te ezzel,azt én és még sok más honfitársam túlórákkal,hétvégén kereste meg a gyerekeinek.
Neked honnan van interneted?(diákmeló? Ehh....)
Faxság az,hogy valaki gürizik a Hardware-ért,megvesz kicsengetve a verejtékesen keresve a pénzt,amit te fikázol,mert neked apuci 90/10-ben bolt benne a gépedben,amire vered magad(diákmelo,csináltam én is ,ugyhogy max egy P1 férne bele.....)
Ugyhogy Örülj neki,hogy a szüleid pénzéből lettél addikt( ha sk pénzből csinálod,akkor sooory,bár ez esetben sk ütnélek agyon....)
Ugyhogy egy mondással Jellemeznélek Téged:Alkotni nehéz,fikázni könnyü.
Te sajna az utóbbiba tartozol,remélem,csak itt osztod az észt,nem ahol a valódi produktum számít!
Véleményem rólad:luzer!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest