- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
gyere, ussel agyon, ha csak igy tudsz belefolyni a vitaba (cimem, nevem az adataimnal) - nem engem minositesz vele
es tisztelettel megkernelek, hogy amig nem ismersz (mert kurvara nem ismersz), addig ne vonjal le messzemeno kovetkezteteseket, mint pl ''neked apuci 90/10-ben bolt benne a gépedben,amire vered magad''
nekem apuci nem volt benne a gepemben - egy egesz nyarat dolgoztam vegig erte
bar teny es valo, hogy nem egyedul tartom el magam (egyetemistakent nem is igazan tudnam megtenni) de torekszem a minel nagyobb onallosagra, marcsak azert is, mert szuleimnek ket gyermek (en es hugom) tanulmanyai, lakhatasat kell finanszirozni
egesz eddig, tiszteletben tartottam a mondandodat itt a forumon, de ezzel a luzer vegszoval elerted, hogy korulbelul en is ennyire tartsalak teged
csak azt nem ertem, hogy ez mire volt jo? most ettol jobban fogsz aludni, hogy beszoltal? foleg ugy, hogy azt sem tudod mirol irsz? (mert mint irtam, kurvara nem ismersz, fogalmad nincs csaladomrol, annak anyagi helyzeterol, az en anyagi helyzetemrol) nem tudom, hogy mi alapjan veled ezt jogosnak...
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
Nem akarok beleszólni, de szerintem te 1-2 állítását félre érthetted, na nem mintha bárki pártjára is állni szeretnék.
Haggyjuk ezt a sok személyeskedést.
ui: egy dologgal viszont egyetértek, hogy diákmelóból jó gépet nem lehet összehozni. Én lassan 5 hónapja dolgozok mindennap 9 órát és még mindig nincs kész a gép. Most egy diák akinek a szövetkezet leveszi a keresetének 1/3-át, majd még adózik, és nem tud napi 9 órákat dolgozni, annak nem lesz egy hamar jó konfigja, vagy ha lesz is, egyből adhatja is el, mert elavul/állandóan cserélgetni kell benne az alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest