Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
Szó sincsen itt az én értékrendemről, nem én hoztam ezeket a törvényeket és nem én erőltetem a betartásukat. Egyszerűen csak tudomásul veszem hogy vagy a játékszabályok szerint lépek, vagy kockáztatok és esetleg kimaradok pár körből. Magyarul megpróbálok együtt élni azzal amit nem tudok megváltoztatni. Ezt egyszer érdemes lenne mindenkinek kipróbálnia ... persze lehet lebirkázni is, kinek-kinek ízlése szerint. Meg lehet széllel szemben is vizelni, demokráciáról és észérvekkel befolyásolható jogalkotásról vízionálni, aztán már csak akkor kap észbe az ember amikor petisönonlájnos szintig süllyedt a nagy polgári engedetlenségi harcban... mert annak ismételgetésével, hogy a rendszer nem jó és mindenki tőccsön ahogy a csövön kifér, szintén nem jutunk *semmivel* előbbre.
bullseye:
Ismétcsak : ne vedd meg, ne nézd meg, tehát ne add nekik a pénzed. Vagy csinálj Te is sikerfilmet, aztán azt osztogathatod ingyen, mert más szellemi tulajdonával marha könnyű ám bőkezűsködni...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1 humoros
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mini PC
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest