- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
janpotocki #13 üzenetére
aha, azt rögtön gondoltam hogy a sony-t nem hasraütésre írtad, hanem az anyagban is így volt amit kaptál. de ezzel együtt nem értem hogy ezen mit kellett a SONY-nak kitalálni, mert ez egy elég közönséges szigetelt siklócsapágy. Úgylátszik az elektronikai ipar újra feltalálja a spanyol viaszt ha mechanikus dologhoz kell nyúlnia
-
Den
veterán
válasz
janpotocki #10 üzenetére
ezt értékelem, első lépés a jó irányba
-
Den
veterán
öh sony=matshusita???
azt mondjuk a cikkben sem értettem hogy a sony egyáltalán hogy jön képbe.
józan paraszti ésszel én úgy gondolom hogy az S a sealed rövidítése, az ábrán jelzett konstrukció széleskören használt, nem tudom hogy kötődik hozzá a sony,ellenben a saled kézenfekvő,mivel ez egy zárt csapágy. -
Den
veterán
nem lehetne a siklócsapágyat siklócsapágynak nevezni csúszócsapágy helyett? itt nem csúszik semmi sem.
egyébként ez a nagy újítás mindössze annyi hogy van egy szimering a csapágy fölött. 2006-ra sikerült eljutni odáig hogy beépítsenek egy 10 filléres gumigyűrűt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest