- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem ők találták fel a spanyol viaszt
Én is csináltam magamnak az alsó 2 5.25''-ös helyre egy 8 cm-es ventinek helyet, rács nélkül, így elég jól lehet növelni a légszállítást + csökkenteni a zajt.
De jó hogy lehet ilyet kapni boltban. -
ALI_G
veterán
hmm, én már barkácsoltam magamnak egy halk 8 centiset 2 elülső 5,25-ös helyére. Pont a procira nyomja a levegőt, majd a megleget meg kihúzza hátul egy szinént 8as Ystech.
-
Hequila
őstag
Az a 8 dB csak nekem tűnik hihetetlennek (még akkor is, ha csak 800-at pörög)? Más márkás ventik azonos fordulatszámon produkálnak legalább 15 dB zajt...
-
LukE
veterán
válasz
CriticalHit #25 üzenetére
ott, ahol chieftec ventiket arulnak. jegyezd fol a tipusszamot, es kerdezoskodj.
-
marcee
addikt
Imáim meghallgatattak! Kama Bay-t nekem!!! Szóljon aki látja valahol árusítani!
-
Mikor és hol vehető meg MO-n az 5,25 helyre beépithető változat?
Nagyon tetszik. Magam is gondolkodtam már, hogy utólagosan (értsd: nem a házba gyárilag tervezett megoldás) hogyan lehetne beépiteni a fölösleges ''nagyfloppy''helyekre ventit, de ez sokkal kultúráltabban néz ki.
-
Dzsekó
addikt
Pedig hoznod kellene belőle ha már nem árulsz 12cm-es Panaflo-t.
A Japán 8cm-es Panaflo ventimmel én is nagyon elégedett vagyok.
Olcsó és jó minőségű 12cm*es ventinek van még egy tippem is. [link]
Róla annyit érdemes tudni hogy egy Yate Loon D12SM-12 venti, ilyen nevek használták régen a leghalkabb tápjaikban mint FSP/Seasonic, a Nexus 12cm-es ventik is ebből a szériából kerülnek ki. -
erdoke
titán
Az én MIJ Panaflo-im már másfél évesek, de hibátlanok, pedig napi 24 órában mennek.
Ez a középső Scythe (vagy valami nagyon hasonló) érdekelne viszont, mert a Papst-ok, amik mos vannak, nagyon magas fordulaton járnak 12 V-on. Tehát olyan 1200 rpm/12 V kellene, amit 7 V-ról lehet járatni 800 rpm-en. A Papst-okat ''csak'' 930-960 rpm-re tudom leszabályozni. -
Den
veterán
válasz
janpotocki #13 üzenetére
aha, azt rögtön gondoltam hogy a sony-t nem hasraütésre írtad, hanem az anyagban is így volt amit kaptál. de ezzel együtt nem értem hogy ezen mit kellett a SONY-nak kitalálni, mert ez egy elég közönséges szigetelt siklócsapágy. Úgylátszik az elektronikai ipar újra feltalálja a spanyol viaszt ha mechanikus dologhoz kell nyúlnia
-
tts
addikt
válasz
janpotocki #16 üzenetére
bocs - most lukrafutottam
amúgy ez a Scythe lehet ám hogy nagy durranás - nekem vannak 80-as Panaflok - és egyszer beszéltem a netem egy úriemberrel aki akkor már 8 éve használt ilyet és azt mondta, hogy még csak fel sem hangosodtak - ha ez is ilyen ... - persze ez majd 8 év múlv aderül ki
[Szerkesztve] -
Den
veterán
válasz
janpotocki #10 üzenetére
ezt értékelem, első lépés a jó irányba
-
tts
addikt
válasz
janpotocki #11 üzenetére
az viszont nem írtad
-
janpotocki
senior tag
''Scythe Co., Ltd (Tokyo, Japan) announces the high quality quiet 12cm fan with patent pending S-FDB (SONY Fluid Dynamic Bearing) technology. This 'Fluid Dynamic Bearing' technology from SONY Corporation can provide a dramatic reduction in fan noise, and prolong the life of the fan for up to 150,000 hours. This S-FDB technology is also used for SONY's High-Definition TV 'QUALIA005' series, and this can ensure the quality, reliability and silence to meet the industry's top level without compromise.''
-
Den
veterán
öh sony=matshusita???
azt mondjuk a cikkben sem értettem hogy a sony egyáltalán hogy jön képbe.
józan paraszti ésszel én úgy gondolom hogy az S a sealed rövidítése, az ábrán jelzett konstrukció széleskören használt, nem tudom hogy kötődik hozzá a sony,ellenben a saled kézenfekvő,mivel ez egy zárt csapágy. -
tts
addikt
[link] - van az 14 EURO is
-
Dilikutya
félisten
Egy ilyen 5,25-ös ventit jó lenne beszerezni, ezüst színben, pont menne az előlapom színéhez. A kis 8 centis lomokat meg kidobni a francba. Még jól is nézne ki az előlapon a nagy hűtőrács
-
Den
veterán
nem lehetne a siklócsapágyat siklócsapágynak nevezni csúszócsapágy helyett? itt nem csúszik semmi sem.
egyébként ez a nagy újítás mindössze annyi hogy van egy szimering a csapágy fölött. 2006-ra sikerült eljutni odáig hogy beépítsenek egy 10 filléres gumigyűrűt. -
sekli
addikt
válasz
Stalker-2572 #2 üzenetére
persze 800-on... (
)
-
kdz
tag
kellemes kis ventiknek néznek ki...vajon 8 cm és 9 cm-esek lesznek belőle?
-
Stalker-2572
veterán
kifejezetten tetszik!! köv. gépemet mostmár úgy fogom tervezni, hogy fent legyen egy full nyitott 12centis venti, mint alúl egy légkavaró ami alig ér valamit....
8dB? -
sekli
addikt
Hát, szerintem elég könnyű ilyet barkácsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest