- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Ma késődélután megérkezett a az Acer 1721-esem!!!!! Jelentem szuper!!! Eddig sem egy egy ócskavas előtt rontottam a szememet, egy LG775FT-ét használtam, de ez tényleg jó. Nézegettem régebben is tft-ket, de valahogy nem ragadott magával a látvány. Lassú utánhúzásos kép, szinek csak szemből telítettek, stb...
Nos, ezek a hiányosságok ennél a monitornál már nem zavaróak. A szín itt is csak szemből, merőlegesen szögben nézve tökéletes, de akkor tökéletes!!! Filmek szépen szaladnak, első látásra meg vagyok elégedve vele.
Már csak az apeh elvtárs is csengessen vissza egy kis aprót, és teljes a gyönyöröm.:)) -
pojakcs
senior tag
A 1721-ről is írhatnátok valamit. Most rendeltem meg a SEX-en, remélem jó döntés volt. :))
Aktív témák
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- 24 Hours of Le Mans
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Asus Rog Strix G16
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest