- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Ma késődélután megérkezett a az Acer 1721-esem!!!!! Jelentem szuper!!! Eddig sem egy egy ócskavas előtt rontottam a szememet, egy LG775FT-ét használtam, de ez tényleg jó. Nézegettem régebben is tft-ket, de valahogy nem ragadott magával a látvány. Lassú utánhúzásos kép, szinek csak szemből telítettek, stb...
Nos, ezek a hiányosságok ennél a monitornál már nem zavaróak. A szín itt is csak szemből, merőlegesen szögben nézve tökéletes, de akkor tökéletes!!! Filmek szépen szaladnak, első látásra meg vagyok elégedve vele.
Már csak az apeh elvtárs is csengessen vissza egy kis aprót, és teljes a gyönyöröm.:)) -
bil
tag
Pl. ilyenek lehetnek, amit nem írnak a specifikációk:
Nem egyenletes háttérvilágítás, előszeretettel elhalálozó pixelek, fényerő visszavételekor villogó kép, rossza automata beállítások, színvilág, szürke fekete, színes betűk színes háttéren, stb.
Valahol olvastam egy tesztben az egyik belineáról, hogy alacsony felbontásban kinyom egy szép piros feliratot a képernyő közepére, hogy ''rakj má' magasabb felbontásba''. Nálam ez viszi a pálmát :) -
bil
tag
Annyi fícsörön bukhat el egy ilyen monitor, nem csak ezek az adatok számítanak, bár tény, hogy mérvadóak.
-
nap
addikt
Elsore eleg furcsa ez a kerekitett dizajn, de ha tudja, amit kell neki, akkor elviselnem... :)
-
pojakcs
senior tag
A 1721-ről is írhatnátok valamit. Most rendeltem meg a SEX-en, remélem jó döntés volt. :))
-
bil
tag
Kiváncsi vagyok, mennyi lesz ez forintban. Meg egy röpke teszt is jól jönne... :)
-
Gboy
csendes tag
Hmm hmm :D érdekes ez a 16 ms + a kontrasztarány +330 Euró(kb 82k Huf, ha jól számolom) + a design se rossz . . . .vazze nincsenek rossz tulajdonságai?
-
simonzé
addikt
Az acer TFT-i nagyon tetszetősek. minőség dolgában hogy állnak? Én valszleg az AG-Neovot fogom választani.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged