- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Ma késődélután megérkezett a az Acer 1721-esem!!!!! Jelentem szuper!!! Eddig sem egy egy ócskavas előtt rontottam a szememet, egy LG775FT-ét használtam, de ez tényleg jó. Nézegettem régebben is tft-ket, de valahogy nem ragadott magával a látvány. Lassú utánhúzásos kép, szinek csak szemből telítettek, stb...
Nos, ezek a hiányosságok ennél a monitornál már nem zavaróak. A szín itt is csak szemből, merőlegesen szögben nézve tökéletes, de akkor tökéletes!!! Filmek szépen szaladnak, első látásra meg vagyok elégedve vele.
Már csak az apeh elvtárs is csengessen vissza egy kis aprót, és teljes a gyönyöröm.:)) -
bil
tag
Pl. ilyenek lehetnek, amit nem írnak a specifikációk:
Nem egyenletes háttérvilágítás, előszeretettel elhalálozó pixelek, fényerő visszavételekor villogó kép, rossza automata beállítások, színvilág, szürke fekete, színes betűk színes háttéren, stb.
Valahol olvastam egy tesztben az egyik belineáról, hogy alacsony felbontásban kinyom egy szép piros feliratot a képernyő közepére, hogy ''rakj má' magasabb felbontásba''. Nálam ez viszi a pálmát :) -
bil
tag
Annyi fícsörön bukhat el egy ilyen monitor, nem csak ezek az adatok számítanak, bár tény, hogy mérvadóak.
-
nap
addikt
Elsore eleg furcsa ez a kerekitett dizajn, de ha tudja, amit kell neki, akkor elviselnem... :)
-
pojakcs
senior tag
A 1721-ről is írhatnátok valamit. Most rendeltem meg a SEX-en, remélem jó döntés volt. :))
-
bil
tag
Kiváncsi vagyok, mennyi lesz ez forintban. Meg egy röpke teszt is jól jönne... :)
-
Gboy
csendes tag
Hmm hmm :D érdekes ez a 16 ms + a kontrasztarány +330 Euró(kb 82k Huf, ha jól számolom) + a design se rossz . . . .vazze nincsenek rossz tulajdonságai?
-
simonzé
addikt
Az acer TFT-i nagyon tetszetősek. minőség dolgában hogy állnak? Én valszleg az AG-Neovot fogom választani.
Aktív témák
Hirdetés
- League of Legends
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest