- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #66 üzenetére
utitervek azert vannak, h legyen mitol elterjenek, mihez kepest kessenek, lasd Prescott mennyit kesett, de ugyanez van minden hardverszektorban, cpu, vga, stb stb... Szoval csak josolas, pici realitasalappal (ha minden jol megy, akkor betarthato az utemterv...)
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #57 üzenetére
tobb koze van, de desktop piacra szanjak, igaz, h ott kutya se fogja megvenni...
-
venember83
nagyúr
idezet AMD 4X4 (a.k.a. Quad FX)-rol szolo cikkbol:
Az AMD ma fellebentette a fátylat korábban 4x4 néven ismert, végül Quad FX márkanéven piacra dobott négymagos platformjáról. Ez az AMD első válasza az Intel november elején debütált négymagos asztaliprocesszor-termékvonalára - szerverlap???
Keslelteteses dolgot ujraolvastam, my bad, sry. -
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #49 üzenetére
vartam ezt a hsz-t, igen, tudom, csak nem akartam ezzel is tovabb bonyolitani a hozzaszolasom, igy se konnyu megertetni amit akarok...
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #46 üzenetére
Nem vedem en az Intelt, nehogyma'! Utalom a marketing-, arazasi, etc politikajukat csak megjegyeztem, h AMD sikeresen lett szuloatyja rendkivul sok foglalatnak, amelyeknek senki nem szokott orulni, nem hiaba. Jelen esetben intel maradt LGA775 foglalattal, de emlekszem meg p3ra tobbfele foglalattal, vagy a halva szuletett s423-ra...
-
venember83
nagyúr
Igy van, aki ph!-t olvas az erti, de ismet lesz tobbfele foglalat es mag, ez boven ad leheteoset a user megtevesztesere, kb ennyi lett volna a problem. Intelnel egyszerubben van a piac felosztva, s ha nekik sikerult AMD-nek miert nem? Idegesito szemely szerint ez a rengeteg foglalat, de ez biztos csak engem zavar...
Uff... -
venember83
nagyúr
ddr3ra gondoltam.
Foglalat:
intel: s478 -> s LGA 775
AMD: s A -> s 754/939/940 -> s AM2 -> s AM3
Teny, h ezeknek a foglalatoknak nagy resze szukseges volt, de ronda ez a sok foglalatvaltas. DDR3 meg tudom, h intelnel is varhato, ott sem orulok neki, de jelen helyzetben AMD-rol van szo. -
venember83
nagyúr
Ujabb foglalat, ujabb memtipus... Raadasul az egymagos verzionak is lesz ket valtozata, gyonyoru, szivbol gratulalok az AMD-nek!
Mekkora zavart fog ez okozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest