- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Bandka
csendes tag
Nekem is egy Prescott 2,8 GHZ-es prockóm van, és a multkor hútam fel 3360MHZ-ig :DD . A 3DMark3-at simán végig kente tuning előtt, most meg a felénél valami hibát ír ki, és igy nem tudom lemérni! Nem tudja valaki mi lehet a baja?:O
-
Armstrong
csendes tag
Csumpedli mindenkinek, csak egy gyors kérdésem lenne:
Van tegnap óta egy Prescott 2,8 GHz-es procim és egy Abit IC7-m. Teljesen jól működik, de már több embertől azt hallottam, hogy az IC7 nem kezeli a Prescottot ''prescottként'' ezért biost kell frissíteni nála! Igaz ez? -
LordX
veterán
Nocona mag: 1MB L2, L3 nincs. (Xeon)
Cranford: Nocona + 8MB L3. (Xeon)
Iriwindale: Prescott + 2MB L2. (P4E/EE/F)
Anand: [L]http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2152[/L]
Áttokozni tuti kell, mert a Xeonok más foglalatban vannak:
Há hülye az Intel? Vissza akar térni a MHz számozásra? Kacsa szagot érzek.. -
LordX
veterán
Intel Pentium 4 Extreme Edition – Prescott (2 MB L2-cache) <- emmegmi? Nem Nocona (vagy miahalál, Prescott-Xeon) magos prociról van már megint szó, félig letiltott cache-el, áttokozva?
-
Frigo
őstag
Akkor jó sok lovéra lesz szükséged mert nálunk már a 3.2-es Extreme 300K-ba kerül .
-
Na akkor lesz nekem egy CPU váltásom nemsoká...
800 3,6 Intel Pentium 4 Extreme Edition :D a jelenlegi 3,2-es helyett. -
Gamma
tag
''...Egyelőre nincs hír arról, vajon a tervezett processzorváltozatok elérhetők lesznek-e a kiskereskedelmi forgalomban is, vagy csupán egy komplett számítógépeket gyártók számára tett exkluzív ajánlatról van szó.''
Ha valoban csak a komplett gepekhez csinaltak ezeket a procikat, akkor rendben van. Ekkor az Intel jelenlegi marketingje sem szenvedne csorbat :) es a kedves felhasznalo sem kapna agyergorcsot a dologtol. :)) -
Tal2
tag
Valaki tudja, hogy mi lesz az új jelölése ezen prociknak az új inteles jelölési rend szerint? :F
Mert most ez aztán tényleg bekavar.
Hihetetlen ez a káosz mind itt, mind AMD-nél (lásd Sempron magok, foglalatok jelölések, quanti-speed),
úgymint a vga gyártóknál fx/le/xt/pro/mittomén.
Hosszú ideje figyelem a dolgok alakulását, és nem hagytam ki semmit, de ez már nagyon sok, követhetetlen számomra.
Vagy csak én vagyok helikopter?
:(
Valaki erősítsen meg, hogy nem vagyok egyedül, please!
Üdv: Tal -
DaSilva
senior tag
ja persze. és az összes orvos meg jogász kapásból phd, mi?
A PhD egy tudományos fokozat. A régebbi rendszerben a 'kisdoktor', meg a kandidátus között lett volna valahol, ma hivatalosan az utóbbival egyenértékű, bár annál komolytalanabb, nyugaton pláne. A kisdoktorival annyi rokonságban van, hogy az egyetemek által koordinált doktori iskolák ítélik oda.
Van továbbá akadémia doktora (régebben tudományok doktora, vagy 'nagydoktor'), akadémiai levelező tag, majd akadémia rendes tagja. Innen meg már csak kihalni lehet. -
ciao
senior tag
ez már a vég kezdete ;] az intel össze-vissza kapkod azt se tudják mit beszélnek, mióta várok erre :C
-
erdoke
titán
Nyem teccik az avatarom?:F Vagy szerinted nem érdemeltem meg? Bocs, de nem láttam, mit írtál szerkesztés előtt, és kissé zavar.
-
Loretto
veterán
nekem az első mondat teccett:)
-
Lidi
aktív tag
Ez mekora ujdonság:
''533 2,26 Intel Pentium 4 – Northwood (512 kB L2-cache)''
Találtak egy adag celeron magot, amiben nincs letiltva cache ? Vagy mit akarnak ezzel a proccal ? Már mindenki 2.8 , meg 3.0EE -vel nyomul...... :F -
Zoli bácsi
őstag
Részben örülök ennek a hírnek. 875p-s lapom van, ha majd olcsón lehet venni 3,4-3,8ghz-es procit, és a lapom is támogatja veszek egyet. Két évig elég kell hogy legyen. (remélem) :)
-
Notes
senior tag
Úgy látom Intelnél egyre nagyobb a zavar, AMD meg jön föl mint a talajvíz.
-
Tithian
őstag
Most, hogy lesz Socket 775-re is Northwood, mi értelme a Prescottnak?
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Akkor is meglepő. Számomra az. Nemrég még valami olyan hír keringett, hogy a Northwood gyártási volumenét csökkentik, a Prescott javára, ebből az lett volna várható, hogy a 478-on is egyre kevesebb Northwoodot lehet kapni, egyre több lesz a Prescott. Erre kijönnek új tokozású Northwoodokkal? :F
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Tegnap olvastam, hogy csúsztatják a 4ghz-es új Prescott megjelenését, ma meg itt van ez a Socket huzavona. Nem lehet igaz, hogy az Intel-nek csak most tűnt fel, hogy a NW procik azonos órajelen gyorsabbak, mint a Prescott-ok ergo kelendőbbek azonos ár mellett.
-
AceTom
aktív tag
Hm, nem azt mondták az Intelnél, hogy a Northwood már nem növelhető tovább?:F
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest