- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
Nagy mákod van mert csak véletlenül keveretem most ide, legközelebb ne újat írj, hanem válaszolj, mert akkor kap az illető értesítést, vagy küldjél pü-t is.
Szóval, azota is használom és továbbra is a számomra az edigi használ BT hs között a legkényelmesebb. Viszont sajnos más készülékkel azota sem probáltam ki.
Kicsit utánna olvasva viszont azt tudom, hogy a szakadozás az nem csak ennek a készüléknek tudható be, hanem az összes BT zene halgatásnál előfordul, a gyakoriságban nem vagyok bisztos.
Mélyhangra kitérve, pedig izlések és pofonok, teljesen megfele a zene halgatásra, de nem veheti fel a versenyt egy közép kategoriás drotos fülessel, pláne ha nem egy mezei fülbedugos.
A profilodbol nem derül ki hogy Bp-i vagy e, de ha igen, vagy meg tudod oldani, akkor szivesen meg mutatom (azaz ki probálhatod) az enyémet. Azért nem 2 forint és igy bisztosra mehetsz. Nehogy félre értsd nem én vagyok a magyar importörcsak nekem hasonló esetben ez nagy segítség lenne.
Telefon számot privátban küldtem, ha érdekel a lehetőség hivjál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest