- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
rii
nagyúr
nekem azok a PC-ktetszenek a legjobban, amikor egy kis lapos ház, és egy bazi nagy monitor .... mongjuk egy 24''-os ... akkor szerettem bele az ilyne látványba, mikor láttam egy SUN Workstation-t ..... vagy a SGI Indy(go) ....
szal én csak ilyen célból venném meg ezt a lapot .... de akkor is kérdéses, hogy lehet-e találni egy kis lalacson strapabiró, fekvö házat .....
és még kellen hozá egy 24''-s monitor .... ugye hazsnáltan is 90-160E HUF között van alaphangon .....
....... vagy mi ......... -
twollah
nagyúr
Az AMD nem fogja tépni a száját a Thunderbird miatt?
-
engusz
veterán
Nekem itthonra kell egy ilyen! Megfizethető keretek között! :O
-
fanatic
aktív tag
Miért nincs rajta TV out??? :F
-
Turmoil
senior tag
-
Troll
tag
Jól látom, van egy SO-DIMM foglalat is az alaplapon? Az meg mire kell, ha a video a rendszermemóriából fut?
-
esteban
senior tag
Eddig PIII volt a divat most meg ez. Ez az ipari szegmens nagyon hagyomany koveto, nem lehet csak ugy hipp-hopp egy uj procit adni nekik ... ;]
... bar en szivesen latnek egy 1000MHz korulire ''downclock''-olt Bartont is egy ilyen lapban. -
Pacák
senior tag
''Az alaplap kódneve Thunderbird és egy ráforrasztott 1,6 GHz órajelű Intel Pentium-M processzor fészkel benne.''
- Ez aztán a tudathasadás.. :) -
X-COM
nagyúr
semmi komoly, centrinoról van szó
-
BobMaster
senior tag
Felpörög az ipari PC piac?
-
Adi
senior tag
És milyen hűtés kell rá? :D
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest