- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Armando_19 #69 üzenetére
Azt sem teheti meg. Elég konkrét az antitröszt törvény erre vonatkozó része. Ha pl Mo.-gon ilyen lenne, pl a magyar telekomot feldarabolták volna rendesen.
c2D+ egy hozzáillő lap elég nagy luxus officera (gondolj bele, pl 2-3000 konfinál +100€ktg), még h egy nagyon menő vállalatnál lennénk, akkoris. Ez a celeronok fő piaca (+szvsz az intel fő bevételi forrása)
AM2 pl egy 3800+x2 alaplappal együtt lassan celeron árkategóriában lesz - viszont mégiscsak dualcore, és az erős celeronokat is elveri teljesítményfronton.
[Szerkesztve] -
t72killer
titán
válasz
Armando_19 #67 üzenetére
sztem azt az intel nagyon nem akarja, h egyedül maradjon, mert akkor az amcsi antitröszt törvények alapján feldarabolnák... (azt meg nem kockáztathatja meg, h kivonul usa-ból, és mondjuk átköltözik kínába
)
Csak vissza akarja szerezni a régi piaci részesedését (a profitot addig maximalizálni, amíg az AMD még éppen talpon tud maradni - ld Microsoft vs Apple)
Más: attól, hogy az AMD alacsonyabb teljesítményű procikat kínál, nem lesz feltétlenül veszteséges. Pl ha a celeron kategóriát ki tudja szorítani a piacról (óriási piac!!) olcsó x2-kkel, akkor dollármilliárdokat kaszálhat. Ehhez kellett pl a saját integrált grafikás csipszet, hogy olcsó irodai platformot tudjanak kínálni -
dezz
nagyúr
válasz
Armando_19 #57 üzenetére
Az Intel egy sokkal tőkeerősebb cég, mint az AMD, ezt ne felejtsük el... Nem biztos, hogy az AMD átvészelne egy 1-2 éves nyereséghiányos időszakot. Esetleg úgy, ha eladja a gyárait, és akkor kezdhetne mindent előlről.
-
törölt tag
válasz
Armando_19 #55 üzenetére
-
RI/OS
addikt
válasz
Armando_19 #55 üzenetére
Grat
-
Sepiroth
csendes tag
válasz
Armando_19 #52 üzenetére
én nem vagyok elvakult én most csak felvázoltam egy lehetséges dolgot
én csak azt nézem mit hoznak a tesztek a prohardveren és aszerint döntök -
törölt tag
válasz
Armando_19 #53 üzenetére
LoL TG Sempron
Lesznek sárga cimkések is? -
válasz
Armando_19 #43 üzenetére
itt a pont..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest