- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
válasz
hogyishívnak? #31 üzenetére
Igen, igen, én is így gondolom, de annyira meg nem foglalkoztat a téma, hogy lemérjek mindent. Működik, nincs gáz, ha évek alatt nem károsodott semmi, akkor valószínűleg nem kell aggódni.
-
andorpapa
őstag
válasz
hogyishívnak? #28 üzenetére
Más táppal is ugyanez a helyzet, mindegyik táp teljesen egészséges, szóval fogalmam sincs, hogy mi okozza az egészet, de azért nem észvesztő eltérésre kell gondolni, csak arra, hogy itthon totál stabilan x Voltot ad, máshol meg totál stabil y Voltot ad, mindenhol jól működik, stabil.
-
andorpapa
őstag
válasz
greenface #25 üzenetére
Teljes konfig más helyen - így változik. De egyébként nem aggódok, olvastam anno egy cikket, már nem is tudom hol, ahol az alaplapok mérőrendszerét vizsgálták, majd rendes műszerrel lemértek mindent, és kiderült, hogy a BIOS által 12.92 Voltnak jelzett feszkó valójából csak 12.10, és a legtöbb esetben felfelé csalnak a mobók. A lényeg akkor is az, hogy szerintem az Antec táp manuális állítgatós opciója jó dolog, akinek nem kell, az nem fogja használni, és nem emiatt kerül X-tízezer HUF-ba, hanem a többi paramétere miatt.
-
-
andorpapa
őstag
-
andorpapa
őstag
Szerintem meg baromi jó megoldás, általában a profi cuccoknál találkozni a maunális feszkószabályozással. Nálam például minden táppal kicsit magas a feszültség, az áram itt talán erősebb, vagy tudja a hóhér, a lényeg az, hogy nálam például pont jól jönne egy kis szabályozás. Másnál meg túl alacsony a feszkó (hiába szuperhiper a táp), ott is hasznos.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest