- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Apropó, nem ide vág, de mit tudsz Windows Terminal Services-rõl ? Nem akarok külön topikot nyitni neki, ezért itt kérdem inkább. Lehet olyant, hogy diskless-t bootoltass hálózatról, s szerverrõl fusson rajta minden? körülbelül mennyibe kerül 5 kliensre? Van egy cég a városban, ahol DOS-os progit kell futtatni több helyrõl ugyanabba az adatbázisba kell írjon, most Linux Terminal Server van, de így cseszi össze az adatbázist, ha egyszerre két helyrõl módosítják, bár sztem úgy is az lesz, õsrégi progi, Clipperben volt írva, de nálunk sajna standard, s a könyvelõjük nem hajlandó mással dolgozni...
-
eddie303
őstag
Ne vedd magadra, nem neked szól, a Microsoft termékeivel amúgy meg az a bajom van csak, mint másnak, s el is fogadnám, ha a cégnek magának nem ilyen marketingpolitikája volna, hogy mindenki mást elsöpör a piacról, s szerintem a szoftverpatentektõl õk se, mi se lennénk elragadtatva. Mondom, Windows-szal lassan semmi bajom, mert látom, hogy egyre jobb, csak a cég hozzáállása gáz a dolgokhoz, s így ebbõl nem sokáig lesz gálickõ, vagy változtatnak, vagy csak annyit érnek el, hogy mindenki fogja utálni õket.
-
klepto
addikt
Én úgy tapasztaltam, hogy az Oppenoffice kompatibilitásban mára már, az 1.1.2 verzióban igen jóra sikeredett! Bevallom, az 1.0 verzióval nekem is sok bajom volt, nem is szenteltem neki különösebb figyelmet. Az 1.1.2-ben már semmi olyan dokumentumot nem találtam, amit nem tudtam megnyitni, és valamennyi Exelt igénylő internetes árlista is szépen megnyitható, és karakterhibáktól mentesen futtatható az OppenOffice exel megoldásával!
Ha használod, és neked gondod van vele, akkor oszd meg velem, mert én egy hibát tapasztaltam, hogy nem minden MS Worldel lehet módosítani az Oppen Office-ban írt szöveget, de olvasni tökéletesen lehet! Ha viszont az World dokumentumban válltoztatok OpenOffice-val, és azt nem konvertálom át Oppen dokumentum formába, hanem az eredti formátumba történő visszamentést választom, akkor továbbra is szerkeszthető marad MS Worldben is ;]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest