- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
klepto
addikt
Én úgy tapasztaltam, hogy az Oppenoffice kompatibilitásban mára már, az 1.1.2 verzióban igen jóra sikeredett! Bevallom, az 1.0 verzióval nekem is sok bajom volt, nem is szenteltem neki különösebb figyelmet. Az 1.1.2-ben már semmi olyan dokumentumot nem találtam, amit nem tudtam megnyitni, és valamennyi Exelt igénylő internetes árlista is szépen megnyitható, és karakterhibáktól mentesen futtatható az OppenOffice exel megoldásával!
Ha használod, és neked gondod van vele, akkor oszd meg velem, mert én egy hibát tapasztaltam, hogy nem minden MS Worldel lehet módosítani az Oppen Office-ban írt szöveget, de olvasni tökéletesen lehet! Ha viszont az World dokumentumban válltoztatok OpenOffice-val, és azt nem konvertálom át Oppen dokumentum formába, hanem az eredti formátumba történő visszamentést választom, akkor továbbra is szerkeszthető marad MS Worldben is ;] -
klepto
addikt
Azért az enyhén szólva röhelyes, hogy az AMD már lassan a 2. generációs otthoni gépekbe szánt 64 bites procija is elterjed világszerte, az Intel meg nem képes egy olyan működő 64 bites procit kiadni, ami képes 32 biten is üzemelni :((( Kíváncsi vagyok rá, hogy az Intel mikor fogja végre tényleg licenszelni, vagy beépíteni a már licenszelt?! 64 bites AMD technológiát a saját prociajiba. A régi nagy ász lemaradt az AMD mögött :U Végre fordult a világ, már csak ezt a fordulatot kéne átélni Microsoft terén is, és akkor lenne igazán nagy a ''világ'' ;]
Kíváncsi vagyok, mikor látja be a Microsoft, hogy talán nem kéne ennyire függővé tennie magát, és a programjait az Inteltől :U A másik, amit már nagyon várok, hogy valaki kiadjon egy 100%-ban Windows kompatibilis oprendszert! Ez talán nem lenne lehetetlen, főleg így, hogy most már törvényileg is ki kellett adnia a Microsoftnak a Win forráskódját (remélem jól emlékszem egy régebbi bírósági dönbtésre). Ez nem utópia! Néézzétek meg az Oppen Office Org. progit. Teljesen kompatibilis oda-vissza a Microsoft Office-val, és teljesen ingyenes! Én sem hittem a teljes kompatibilitásában addig, amíg saját gépemen különböző dokumentumokkal ki nem próbáltam. Már jó ideje csak Oppen Office van a gépemen, és soha semmi bajom nem volt vele, gond nélkül meg tudtam nyitni valamennyi mástól hozott World, és Exell dokumentumot, és az én Oppen dokumentumaimat is meg tudtam nyitni mások gépén is! Ez a teljes kompatibilitás, ami szvsz már nagyon hiányzott a Microsoft elleni harcban! Remélem az oprendszerek terén is lesz egyszer egy ilyen full kompatibilis megoldás :C
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest