- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Hát ezt egyszer én is megjártam, ami vicces, hogy ADSL-lel. ADSL-lel is lehet szívni keményen, ha közvetlenül csatlakozol (mint modemnél, ha netezni akarsz, csatlakoztatni kell). Bekapott a gép egy ilyen progit, a mai napig nem tom miért néztem rá a ''telefonos hálózat' mappára, de jól tettem, hogy megtettem. :)
Ott volt valami xxx-es bigyusz, és pont az a kapcsolat élt. Villámgyorsan lebontottam, így 1-2000 Ft-al megúsztam. Ezután át is állítottam az IE-t, hogy minden letöltendő dologra kérdezzen rá. Szóval aki ADSL-lel megy az sem érezheti biztonságban magát. De az is lehet, hogy az én esetem egyedi. Viszont ha Router-ed van, és azon keresztül netezel (tehát LAN-on keresztül, nem te végzed ''kézileg'' a csatlakozást), akkor nem működnek ezek a kis szemetek. Direkt ráengedtem egyet a gépre, aztán azt írta, hogy nincs tárcsázóprogram... :t :D
Szóval legyetek óvatosak! -
TitiRii
senior tag
aki azt se tudgya hogy mit töl le mire katint
az szerintem meg is érdemli..
ha valaki kocsiba ül és össze vissza vezet, azt is megbüntetik kemény pénzekre
ezt is felfoghatyuk egy büntetésnek, a tudatlansága miatt :)
szerintem is a userekkel van a gond
a virusok se terjednének enyire,ha nem volna enyi sötét ember
aki sokad millioszora is megnyitya az idegenektől kapot csatolt zip filokat...
érdekes, nekem outlok6 om van
6 postafiok tartalmát tölti le gépre naponta töbször is
ezek közül minimum van vagy 30-50(virus idöszakban 300-500!!! )virusos mail,én mégse kaptam be, pedig a virusos file efektiven a gépemen volt már
egyszerüen töröltem öket anélkül hogy megnyitnám,és ennyi. -
b.bone
senior tag
a modemes időszakomban úgy védekeztem a dialerek ellen ,hogy pinnacle tuneremhez kapott távirányító progiját beállítottam a com-1 portra. persze azon a modem volt. igy ütközött a kettő. ha meg netezni akartram kiiktatam.
de szerintem nem véletlen van azokon a modemeken kapcsoló. mikor nem netezik az ember akkor kapcsolja ki.
viszont a belső modem szívás, külsőt kell venni:) -
t-shirt
veterán
egy városban is van olyan környék ahol nem érdemes csak úgy sétágatni,
hát így van ez a netnél is -
kbalage2
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1 üzenetére
Énis belefutottam egy ilyenbe anno, szerencsére meghallottam amikor bontott a modem és elkezdett vmi szokatlant tárcsázni reflexből kirántottam a spagócát a falból :DDD Így sikerült megúszni az x ezer forintos számlácskát...
-
Nimrod
addikt
Még torz on borz írta egyszer a netes társkereséssel kapcsolatban, hogy az már egy szűkítő szempont ha valakivel a neten ismerkedünk meg, merthogy akkor elvileg a másik fél is ismeri valamennyire az internetet.
Látszik.
Akkor nem lenne ennyi félkegyelmű össze-vissza kattintok azt nyálam csorog de jön az anyag stb.
Én lassan fél éve netezem otthonról, modemmel, tűzfal és vírusírtó nélkül. És nem volt még egy vírusom vagy trójaim sem. Igaz, hogy egyszer bekaptam egy vírust, de azt is IRC-n és szándékosan. Trójai meg akart felmászni, vagy cancel-lel vagy 3-as kombó és kilövés (volt amelyik csak fel akart mászni szú nélkül, azért kellett). Most már használok tűzfalat, de nincs igazándiból különbség.
Az igazság az - szerintem -, hogy az embereknek meg kéne tanulni előbb valamilyen szinten a dolgokat, nemcsak kattkattkatt.
Azért meglepődtem, amikor melóhelyen a fórum betöltésekor vírust detektált a symantec :) -
Shim
őstag
ez h h hírértékű? azért mert most hetvenen tettek feljelentést? puff neki...eddig is voltak ilyen ari programok, és senkise mondta, h védve vagyunk ellenük, mint azt a cím sejteti.
-
Alvin_ti4200
félisten
Sajnos én is találkoztam már ilyesmiel még a modemes időszakban:U
Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest