- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
VladimirR #32 üzenetére
de ugye egyetértesz, hogy azt a fotosoppot bizony kevesen vennék meg, ha nem lehetne letölteni, tehát kissé túlzás veszteségnek beállítani. de ok, legyen az. akkor viszont talán nem kellene minden évben teljes áron ''kiszámlázni''. ugyanis a tavalyi hasonló összeg is csak a fotosopp és társai feltételezésével jött ki, így idén kissé kérdéses a beszámítás jogossága. játék esetében szintén 100%, hogy nem venné meg mindet (sőt), pusztán egyszerű matematikai okból (ugyanis nincs rá pénze), vagyis kissé csúsztatás ezeket is jól felszámolni. szvsz
-
_seth_
veterán
válasz
VladimirR #51 üzenetére
Rosszul tudod, nem kell semmilyen alap progi. Azzal kapsz wint, officet, .net progikat összesen asszem 13 lemezt kap az aki az 5 ezres csomagot választja. Egy ilyen csomag beszerzését tervezem én is majd a köv hónapok valamelyikében igaz akkor is csak félig lesz legális néhány programom mert két gépem is van...
A campusnál a licenc a bibis mert ha az állam és az ms nem tud megegyezni majd egyik évben akkor azok sem lesznek jogtiszták -
zsiga667
addikt
válasz
VladimirR #36 üzenetére
Nagyobb mennyiségű sörben merek fogadni hogy a mi karunkon 10 emberből 9 nem ismeri az általadd linkelt progit.
A progmaton én is szinte mindent ps-ben kaptam, de ugye nem a progmaton vagyok jelenleg. Szerintem rajtam kívül még kb 10 ember tudja az egész karon hogy mi az a ps, beleértve a rendszergazdát és a két számtechtanárt... -
zsiga667
addikt
válasz
VladimirR #32 üzenetére
Igen, olyat használnak az emberek. Mi az egyetemen PowerPoint-vetítéseket nézünk az előadásokon, és utána ezt kapjuk meg CD-n, így a diákok és tanárok legalább fele rendszeresen használja a PP-t. (Nyilván van freeware alternatíva, csak az átlagember azt se tudja mit jelent ez a szó.)
Boltban meg nem kapni régebbi Office-t ''féláron'', pedig az is jó lenne (nekem pl. Office 2000-em van). -
zsiga667
addikt
válasz
VladimirR #20 üzenetére
Vagyis a szövegszerkesztő, táblázatkezelő és az emailkliens egyben annyiba kerül mint maga az oprendszer.
Arról már ne is beszéljünk hogy sokak számára a Word mellet a PowerPoint fontos igazán, nem az Excel vagy az Outlook.
Ha legalább külön-külön meg lehetne venni a progikat, (amint az normálisabb szoftvercégeknél szokás, pl. Adobe, Macromedia) és nem lennék rákényszerítve hogy dupla árat fizessek csak a PP miatt, már az is előrelépés lenne.
De befejezem a siránkozást, jó dolgom van egyetemistaként. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest