- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
Egy fényerő / kontraszt gomb szerintem alapelvárás bármilyen megarambó-szupermosi-überkütyünél - még akkor is, ha az összes többi paramétert csak szoftverből lehet állítani! Én majdnem minden TFT-nél azzal indítok, hogy fényerőt le 20-25%-ra, mert kisüti a szemem a ''default''. Szerintem lespórolni az összes gombot meg az OSD-t egy TFT-ről olyan, mintha visszahoznák a görgő nélküli egeret baromi nagy innovációként, mivel a csúszkát oldalt lehet ám balklikkel is tologatni! És ugye milyen elegáns az a kevés gomb az egéren ''design-ügyileg'' ;]
p.s. Mert azt ugye kizártnak tartom, hogy minden OS-hez megírják a kontroll-programot!
[Szerkesztve] -
Atomcsirke
aktív tag
Elméletileg lehet ez is egy megoldás. Ellenben gond lehet, a gariztatás, meg hogy a könyvelőd tökön szúrja magát az osztrák számla láttán! :D No meg szórakozhatsz a vámoltatással... :U
p.s. Egy cég pl. ráállt arra, hogy Ausztriából hozzon be brand notebookokat, mert hogy kint jóval olcsóbb! Egy ideig tűrte ezt a gyártó itteni képviselete, majd kijelentette, hogy az osztrákoknál vett notebookokra Magyarországon nem érvényes a ''worldwide''-garancia, csak fizetősen javítják garanciaidő alatt is. Ergo nemhogy Európához, hanem a világhoz sem tartozunk lassan ... :C -
Atomcsirke
aktív tag
Ehehehe... Pont ezt írtam meg a múlt héten egy lelkendező Samsung-termékfelelősnek. Az iránt érdeklődtem, lesz-e 193T Magyarországon (amúgy NEM), merthogy az egy kicsit jobb paraméterekkel rendelkezik, mint a 192T és normál nyomógombos kezelőpanelje van. Ő ijesztgetett ezzel a monitorral először, mire megírtam neki véleményként, hogy szerintem ez a modell műmájer yuppik íróasztaldísze lesz, de normális ember ilyet nem vesz. Nem is kaptam választ az e-mailemre azóta sem ... :DD
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest