- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Az Audigy-t azért nem lenne szabad lefikázni. Például az, hogy még Firewire is van rajta, nos ez elgondolkodtató. Aki olvasott már róla teszteket, az tudja, hogy az eddigi legjobb Soundblaster, és igazán magasra teszi a mércét, főleg ezen az áron.
Apropó árak. Az Audigy, akárcsak a Live!, több kiszerelésben kapható, és itt is a Platinum a legdrágább (ha jól tudom). Ehhez jár pl. egy 5.25"-os egység, dugig minden földi jóval, meg még sok szupi cucc.
Kicsi régiek az árak, de talán aktuálisak.
Audigy Player OEM - nettó 18 rugó
Audigy MP3 Retail - 25 rugó
Audigy Platinum - 50 rugó
Előre megkérek mindenkit, hogy ne kezdjen el itt a saját áraival menőzni, ez csak tájékoztató jellegű, valószínűleg minden városban és minden boltban más áron kaphatók.
Ja, és a honlapom címe? Nem merem leírni. Ez olyan félelmetes dolog lenne, mint ha tanúskodnék a magyar igazságszolgáltatás védelme alatt. Nem egy életbiztosítás, az biztos. Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg a nevemre kattintva. -
andorpapa
őstag
válasz
danteshell #6 üzenetére
Attól függ. Másikról még nem hallottam. Ha igénytelen, csúnya, de tele van ötlettel és van hozzá egy folyamatosan frissülő 1 GByte méretű Letöltő site, valamint egy Cooler nevű hűtéstechnikai rovat, akkor nálam jártál.
A címet nem merem ideírni, mert a sok HTML guru még lefikázna, de én szeretem csinálni, és pont az amatőr fíling teszi emberivé. Huhh, ez milyen szép szöveg volt! :DD -
andorpapa
őstag
Na ja. De ennyi zsetonnal a zsebben a kis n még csodákat fog tenni. Szép kis világ: a Microsoftot fikázza mindenki, az nVidia-t meg mindenki szereti, pedig ugyanolyan disznó módszerekkel ügyködik és felfalja az egész piacot. Na de mindegy. Én a Microsoftot is szeretem! :)
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest