- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
venember83 #125 üzenetére
annyit szeretnék hozzá tenni, hogy véleményem szerint mindig is igaz volt, hogy intel proci, intel chipset... szal se a via, se a sis chipsetek nem muzsikáltak jó, most meg mivan? méginkább intel, főleg, hogy ugyanaz a tudás 2/3-ába vagy felébe kerül intelben. jah, meg az inteles fiúk tudnak drivert írni, az nvidiánál meg ezt még gyakorolni kell
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #123 üzenetére
A DDR-es P3-akra lettem volna kiváncsi, a SiS csinált ilyen chipsetet, 1000-es Tualatin Cerka szikronban DDR333-mal...
Szerk.: Az a baj valószínű fixálás nem ment annak a chipsetnek, szóval tuti hogy sokkal nem lehetett 133-as FSB fölé menni.
#125: Intel alá nForce-ot nem vennék, nem azért mert ''Intel alá Intelt'', hanem mert tényleg sz@rok.Viszont egy AMD chipset... Intel alá...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #121 üzenetére
Az AMD nem kimondottan a DDR-t támogatta, csak nem volt hozzáférése a RB RAM-okhoz, az Intel kizárólagos szerződést kötött, aztán a Willamette magos P4-eknek meg az áruknak köszönhetően csúnyát buktak, Intel is kétségbeesetten menekült a DDR-hez.
-
Yushchenko
őstag
válasz
venember83 #68 üzenetére
Nem hülyéztem én le senkit, de majd visszatérhetünk kis idő múlva a témához, amikor achinak lesz ddr3-ma.
mod: off
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest