- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
500 dollár az valójában 600 dollár, és a vegyes fogadtatás oka a specifikáció/ár arány...ha tényleg linux lesz rajta, akkor is zárt, eddigiek alapján, ergo tényleg csak terminál, és amerikában 500 dollár alatt van már nem kevés teljes értékű notebook kereskedelemben, ugyan nem aprók, lehet nem bírnak 5 órát (bár ekkora gépnek többet kéne tudnia), de van dvd, normális hardver, syncelni a windowst, macOs-t, linuxot is lehet szinte mindennel, akármi legyen az 500 dolláros notin...kicsit treo-notebook szaga van, a treo is tudásához mérten drága, nem akkora bumm, mint amennyire az eladások mutatják...mégis veszik. Szerintem a technikai evolúció jó esetben ezt olcsóbbá tenné, vagy halálra itélné, csak ugye az manapság sose biztos...
Emellett ajánlom mindenkinek a sajtófotók megbámulását, szerintem nagyon szép gép lett... -
Alex91
félisten
A csatlakozok:
3,5 audio jack, SD foglalat, Video outpout (mini VGA, vagy DVI, szamomra nem teljesen derult ki), 1 db USB port, tapcsatlakozo.
Ezen kivul belul CF-fel bovitheto a memoriaja.
A felbontasa 1024x600 (kifele szabvany 1024x768). Nem erinteserzekeny kijelzo.
Memoria: tan 256 MB, aminek a fele 128 MB szabad, a tobbin az OS van.
CPU-rol semmit se tudni... -
MichaelSD
őstag
Hát, érdekes koncepció, de valahogy nem tudom meggyőzni magam, hogy ez eladható.
-
Pcm
tag
Ideje lenne végre tudomásul venni,hogy a téglalap alakú kijelzőknek nem átmérője, hanem átlója van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged