Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Valamivel el kell sozni az uj hardwaret.
Most az a divat, hogy meg a WCpapir tekercsbe is digitalis fenykepezogepet raknak.
Igaz, hogy semmire sem lehet hasznalni a gepet, de legalabb elmondhatja a gyarto, hogy na mar ilyen termekunk is van, es ezzel megeloztuk a konkurenciat. -
polika
senior tag
nem tudom milyen képet csinál egy szar optikával felszerelt 1.3mpixeles fényképezőgépnek nem nevezhető valami, de az is biztos hogy inkább vennék egy fényképezőgépet és egy pda-t mindegyik csinálja a maga dolgát jól, biztos kisebb lenne a pda, és a külön rendes optikával gyártott fényképezőgép is esetleg jobb képet csinálna, de tudom kell ez, hüje unokatesómnak is nagyon kell a fényképezőgépes mobil mégha ocsmány képeket is csinál vele, de legalább menő és drága (''sajnos'' nekem csak egyszerű mobilom van és mellette egy jó digifényképezőm, nem tudok menőzni de legalább mindakettő jó amire való)
-
Ergil
aktív tag
Tényleg gyönyörű, azért kívácsi leszek a WLAN-os mennyibe fog kerülni és mikorra lesz belőle itthon, gyorsan le kell cserélnem a 716-osomat...
-
simonzé
addikt
Gyönyörű. Nekem is kell egy ilyen.
Ez az ötszázakármennyis processzor azért nem piskóta egy ilyen kis gépnél...
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest