- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Valamivel el kell sozni az uj hardwaret.
Most az a divat, hogy meg a WCpapir tekercsbe is digitalis fenykepezogepet raknak.
Igaz, hogy semmire sem lehet hasznalni a gepet, de legalabb elmondhatja a gyarto, hogy na mar ilyen termekunk is van, es ezzel megeloztuk a konkurenciat. -
polika
senior tag
nem tudom milyen képet csinál egy szar optikával felszerelt 1.3mpixeles fényképezőgépnek nem nevezhető valami, de az is biztos hogy inkább vennék egy fényképezőgépet és egy pda-t mindegyik csinálja a maga dolgát jól, biztos kisebb lenne a pda, és a külön rendes optikával gyártott fényképezőgép is esetleg jobb képet csinálna, de tudom kell ez, hüje unokatesómnak is nagyon kell a fényképezőgépes mobil mégha ocsmány képeket is csinál vele, de legalább menő és drága (''sajnos'' nekem csak egyszerű mobilom van és mellette egy jó digifényképezőm, nem tudok menőzni de legalább mindakettő jó amire való)
-
Ergil
aktív tag
Tényleg gyönyörű, azért kívácsi leszek a WLAN-os mennyibe fog kerülni és mikorra lesz belőle itthon, gyorsan le kell cserélnem a 716-osomat...
-
simonzé
addikt
Gyönyörű. Nekem is kell egy ilyen.
Ez az ötszázakármennyis processzor azért nem piskóta egy ilyen kis gépnél...
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest