Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Valamivel el kell sozni az uj hardwaret.
Most az a divat, hogy meg a WCpapir tekercsbe is digitalis fenykepezogepet raknak.
Igaz, hogy semmire sem lehet hasznalni a gepet, de legalabb elmondhatja a gyarto, hogy na mar ilyen termekunk is van, es ezzel megeloztuk a konkurenciat. -
polika
senior tag
nem tudom milyen képet csinál egy szar optikával felszerelt 1.3mpixeles fényképezőgépnek nem nevezhető valami, de az is biztos hogy inkább vennék egy fényképezőgépet és egy pda-t mindegyik csinálja a maga dolgát jól, biztos kisebb lenne a pda, és a külön rendes optikával gyártott fényképezőgép is esetleg jobb képet csinálna, de tudom kell ez, hüje unokatesómnak is nagyon kell a fényképezőgépes mobil mégha ocsmány képeket is csinál vele, de legalább menő és drága (''sajnos'' nekem csak egyszerű mobilom van és mellette egy jó digifényképezőm, nem tudok menőzni de legalább mindakettő jó amire való)
-
Ergil
aktív tag
Tényleg gyönyörű, azért kívácsi leszek a WLAN-os mennyibe fog kerülni és mikorra lesz belőle itthon, gyorsan le kell cserélnem a 716-osomat...
-
simonzé
addikt
Gyönyörű. Nekem is kell egy ilyen.
Ez az ötszázakármennyis processzor azért nem piskóta egy ilyen kis gépnél...
Aktív témák
Hirdetés
ma Az Asus új zsebszámítógéppel bővítette MyPal termékcsaládját.
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC , R7 5700X , RTX 3080 , 32GB 3000MHz , 1TB NVME
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest