- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Igen, részben tényleg félreértettelek, d eén se úgy értettem, hogy 2 db proci menne bármilyen egyprocis lapba.
Dual core Opteron egyelőre csak a hírekben van S939-be, a lap kompatibilitásáról pedig még ennyit sem tudni. Egyelőre még az se biztos, hogy az nF3 megeszi ezeket a procikat, bár ránézésre csak BIOS frissítés kell neki. Persze ezt hittük a K8T890-ről is, aztán most mégse. -
erdoke
titán
Megmondom őszintén, én a bő egy év alatt egyetlen benchmarkot se futtattam a gépen. Esetleg a konfig PH-s tesztjében tájékozódhatsz: Bővebben: link
A többit a piacos témámban beszéljük meg inkább, ne OFFoljuk szét ezt.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Dual Opteron csak S940-ben létezik, egyelőre dual core Opteron is csak elméletben van S939-ben. Ráadásul az nem is ''igazi'' Opteron.
Ha Opteront szeretnél, vedd meg pl. az én 146-os rendszeremet, később tehetsz bele egy dual core Opteront.
Most nem éri meg, mert az X2 duplájába kerülne. Éppen ezért árulom, nálam X2 lesz a nyáron, pedig dual core Opteron miatt vettem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest