- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
csabika25 #10 üzenetére
Kicsit félreérthető volt.
Szóval azokkal van a baj akik értenek hozzá és mindenáron a korlátlanságot tartják szem előtt. Azaz kb. a megfelelő IT tudással rendelkeznek és kezükben vannak az eszközök.
Szóval nem tudom, hogy mondjam, talán nevezhetném őket ''belső hacker'' csoportnak is.
Akik megfelelő tudással és eszközökkel szándékoan ugyan nem a cég kárára de bomlasztják a rendszert.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
az kevés, a folyamatokat a vezetésnek kellenne jóváhagyni, kötelezőnek tekinteni
pl. szofvterlegalitás, lehetsz akármilyen kemény, de ha kedvenc projecmanagered elkezd hisztizni, hogy márpedig ő xy warez szoftvert fel akarja tolni, akkor sok esetben legyinteni fog a vezetőség és aszonnyák rakd fel
ez csak egy egyszerű példa volt, amit mondtam nem konkrétan erre az egy doksira mondtam, hanem úgy általában amik fellelhetők ott, nagyon jók és hasznosak, adhatnak némi szemléletet, de ma Magyarországon ezek teljeskörű megvalósítása kérdéses
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest