- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Aktív témák
-
pip
aktív tag
válasz
Cyberslider #14 üzenetére
''Most kijön egy AMD ''celeron''?''
Szerintem nem. Ha ugy vesszuk, akkor AMD celeron eddig is volt, csak annyira olcson, hogy fel sem merult az emberekben, hogy esetleg jo is lehet. Pedig szerintem az elso Duronok ota jobb ar/teljesitmeny aranyu procikat nem nagyon gyartott senki... Ez pedig Celeronokra nem feltetlenul igaz :U -
pip
aktív tag
nem tudom, eleg nagy a homaly a Sempronok korul. Az elmult napokban volt egy cikk, amely szerint „ aSempron CPU-család tagjai némileg gyengébbek lesznek az Athlon XP CPU-knál.” :O
felek hogy nehogy a jelenlegi Duronokat nevezzek at Sempronnak kezdetben... ezek is XP magra epulnek es alig gyengebbek az alacsonyabb szmozasu XP-knel. Szoval lehet hogy kezdetben Sempron neven Duront fogunk venni dragabban :( -
pip
aktív tag
Engem igazabol ez az egy mondat aggaszt:
Az AMD hagyományosan hasonlóképpen alakítja belépő szintű processzorainak árait, mint a vetélytárs, de valamivel nagyobb teljesítményt próbál kínálni.
ugyanis a vetelytars koztudottan k**** magasra alakitja az arait :( Az nem baj hogy az AMD nagyobb nagyobb teljesitmenyt kinal, ez eddig is OK :D. Jo lenne viszont ha ez a teljesitmeny maradna ott ahol a mostani Duronok vannak, azaz 50 euro alatt.
bocs, most latom, hogy hagyomanyosan igy alakitja... hat akkor csak orizze meg a jo szokasat, mar eppen elkezdtem aggodni hogy noni fognak az arak :P
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest