- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
pip
aktív tag
válasz
Cyberslider #14 üzenetére
''Most kijön egy AMD ''celeron''?''
Szerintem nem. Ha ugy vesszuk, akkor AMD celeron eddig is volt, csak annyira olcson, hogy fel sem merult az emberekben, hogy esetleg jo is lehet. Pedig szerintem az elso Duronok ota jobb ar/teljesitmeny aranyu procikat nem nagyon gyartott senki... Ez pedig Celeronokra nem feltetlenul igaz :U -
pip
aktív tag
nem tudom, eleg nagy a homaly a Sempronok korul. Az elmult napokban volt egy cikk, amely szerint „ aSempron CPU-család tagjai némileg gyengébbek lesznek az Athlon XP CPU-knál.” :O
felek hogy nehogy a jelenlegi Duronokat nevezzek at Sempronnak kezdetben... ezek is XP magra epulnek es alig gyengebbek az alacsonyabb szmozasu XP-knel. Szoval lehet hogy kezdetben Sempron neven Duront fogunk venni dragabban :( -
pip
aktív tag
Engem igazabol ez az egy mondat aggaszt:
Az AMD hagyományosan hasonlóképpen alakítja belépő szintű processzorainak árait, mint a vetélytárs, de valamivel nagyobb teljesítményt próbál kínálni.
ugyanis a vetelytars koztudottan k**** magasra alakitja az arait :( Az nem baj hogy az AMD nagyobb nagyobb teljesitmenyt kinal, ez eddig is OK :D. Jo lenne viszont ha ez a teljesitmeny maradna ott ahol a mostani Duronok vannak, azaz 50 euro alatt.
bocs, most latom, hogy hagyomanyosan igy alakitja... hat akkor csak orizze meg a jo szokasat, mar eppen elkezdtem aggodni hogy noni fognak az arak :P
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest