- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Félre ne értsetek véletlenül se szeretnék egy 1001. AMD vs. Intel csörtét megnyitni, de ez megütötte a fülem:
''az Intelnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az információtechnológia ott tart ma ahol tart...''
kérdés : Ez most dícséret volt vagy szidalom ???
Én nem tudom eldönteni, mert nem ismerem pontosan (szerintem más sem) az Intel piac politikájának hatását az ''információtechnológia'' fejlődésére. Mindenesetre akik (pl. én) nem szimpatizálnak az Intellel azok éppen azért teszik, mert úgy érzik az Intel visszaél vezető szerepével és néha akadályozza vagy erőszakosan módosítja a fejlődés menetét (lásd RAMBUS, avagy senki sem tud széllel szemben pisálni). Véletlenül sem említettem hozzászólásomban az AMD-t, mert ezt nem Intel vs. AMD hozzászólásnak szántam, csak a fejlődéssel kapcscolatban jutott ez az eszembe. Elismerésre méltó az Intel teljesítménye nem vitás, az sem vitás, hogy a 2 milliárdadikra sem kell sokat várni. És ez így van rendjén.
Aktív témák
- Subaru topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Amazon Fire TV stick/box
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest