- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Félre ne értsetek véletlenül se szeretnék egy 1001. AMD vs. Intel csörtét megnyitni, de ez megütötte a fülem:
''az Intelnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az információtechnológia ott tart ma ahol tart...''
kérdés : Ez most dícséret volt vagy szidalom ???
Én nem tudom eldönteni, mert nem ismerem pontosan (szerintem más sem) az Intel piac politikájának hatását az ''információtechnológia'' fejlődésére. Mindenesetre akik (pl. én) nem szimpatizálnak az Intellel azok éppen azért teszik, mert úgy érzik az Intel visszaél vezető szerepével és néha akadályozza vagy erőszakosan módosítja a fejlődés menetét (lásd RAMBUS, avagy senki sem tud széllel szemben pisálni). Véletlenül sem említettem hozzászólásomban az AMD-t, mert ezt nem Intel vs. AMD hozzászólásnak szántam, csak a fejlődéssel kapcscolatban jutott ez az eszembe. Elismerésre méltó az Intel teljesítménye nem vitás, az sem vitás, hogy a 2 milliárdadikra sem kell sokat várni. És ez így van rendjén.
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged