- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Máshol meg baromi frissek , ez a V9560 amúgy is elég fura nekem azt gyanítom csak bizonyos piacokon létezik.Vagy minden V9560 az un. ultra magra épül,akkor viszont meg kell venni majd a V9560 Super Fast3-at sacc per kábé elszaladgál a V9950 frekvenciáin! <-Ez csak feltételezés ,de logikus ! :)
Mél menni fog nem felejtettem el ,a hét végére terveztem a video összeállítását is de mire időm lett volna leroskadtam aludni! -
anulu
félisten
Azért egy ASUS Radeon 9800-at el tudnék képzelni a gépemben. :) Mondjuk a V9950-el össze lehetne hasonlítani :D
-
Versus
senior tag
1.''A DigiTimes információi szerint az Asus már a harmadik negyedévben megkezdi a Radeon grafikus chipekre épülő termékek kiszállítását a világ több országába.''
2.''azt viszont mindkét fél cáfolta, hogy ezen kívül együtt akarnának dolgozni a videokártya-piacon is.''
Jó oké tehát igen ,vagyis nem de mégse nem hanem nem biztos hogy tuti nem ! :)
Majd ha az Asus honlapon írják hogy jönnek az Asus Radeonok akkor térjünk vissza a témára ,ez enyhén szólva így légbőlkapott! -
Zsiba
senior tag
Van egyébként tapasztalata valakinek ATI chipsetes alaplappal? Mit tudnak ezek a lapok?
-
boygo
aktív tag
válasz
gatekeeper #1 üzenetére
Máskor nézzél már körül ! :F
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22170[/L] -
csudri
őstag
Az MSI is fog csinálni ATI kártyákat, pedig eddig ők is csak only-nV cég voltak!
Csináljon mindenki mind a kettőt! Így le lehetne mérni, hogy egy gyártónak az ATI v. az nV kártyája-e a jobb! :D -
.:ADAM:.
aktív tag
Nagyon kiváncsi lennék pedig ASUS által gyártott ATI alapú videókártyára, hátha, drukkolok...
-
gatekeeper
csendes tag
Szerintem azért nincs ez még lezárva, mondtak már sok mindent... :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Dacia topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest