- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Máshol meg baromi frissek , ez a V9560 amúgy is elég fura nekem azt gyanítom csak bizonyos piacokon létezik.Vagy minden V9560 az un. ultra magra épül,akkor viszont meg kell venni majd a V9560 Super Fast3-at sacc per kábé elszaladgál a V9950 frekvenciáin! <-Ez csak feltételezés ,de logikus ! :)
Mél menni fog nem felejtettem el ,a hét végére terveztem a video összeállítását is de mire időm lett volna leroskadtam aludni! -
Versus
senior tag
1.''A DigiTimes információi szerint az Asus már a harmadik negyedévben megkezdi a Radeon grafikus chipekre épülő termékek kiszállítását a világ több országába.''
2.''azt viszont mindkét fél cáfolta, hogy ezen kívül együtt akarnának dolgozni a videokártya-piacon is.''
Jó oké tehát igen ,vagyis nem de mégse nem hanem nem biztos hogy tuti nem ! :)
Majd ha az Asus honlapon írják hogy jönnek az Asus Radeonok akkor térjünk vissza a témára ,ez enyhén szólva így légbőlkapott!
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest