- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #68 üzenetére
Ez nem ilyen triviális. A GF6-hoz képest sokat javították a pixel feldolgozó futószalagokat. A Pixel Shader procik olyanok lettek, mint egy hósszú cső, két teljes értékű MAD ALU-val. Ezzel próbálta az nv ellensúlyozni a Texture Fetch-nél kieső elérési időt. Ez elég nagy változás volt. Az AA-t pedig FP16 blending esetén nem tudta, de ez nem is volt követelmény, ellentétben a VTF függvénnyel amit az Radeon x1000 nem támogatott.
Összemérve a GF7 és a Radeon x1000 hasonlóan jól felépített rendszer volt. Ha győztest kellene hírdetni akkor mégis a GF7-et hoznám ki a VTF támogatás miatt.
-
Yushchenko
őstag
válasz
VaniliásRönk #55 üzenetére
vááááááááááááááá
mi baj volt a gef7-tel?mikor jött a 79gs-nek egyáltalán ellenfél? ugye-ugye
netburst meg... ha annyival jobb lett volna a szent áemdé akkor mindenki azt vett volna ez van. -
Csiborbogár
őstag
válasz
VaniliásRönk #74 üzenetére
Én a 6, és a 7. széria legjobbját hasonlítottam össze, átugorva a 7800-as csoportot.
És a GPU felépítése, a streamprocik? Azt is megkreálta már valaki előttük? Én erre gondoltam, nem a dx10-re... -
Zso2
őstag
válasz
VaniliásRönk #74 üzenetére
Végigolvastam a hozzászólásokat és apám te nem is Ati(AMD) fan vagy , hanem NV unfan. Nyugi barátom
borzasztó amit összeheveskedsz
[Szerkesztve] -
Csiborbogár
őstag
válasz
VaniliásRönk #71 üzenetére
Tévedsz!
Előbb volt 7800GTX256MB, majd 7800GT, majd 1800XT.Az általad említett 7800-as soha nem került igazán piacra, de előbb még az 1900-as is kijött...
Miért is nem csinált forradalmat a 8800-as? És a GPU-ja nem volt forradalmi?
Valóban előfordulhat, hogy R600-ra optimalizáltan meg se nyekkenne. Viszont most ATI-nak jobbak a driverei. -
Drizzt
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #60 üzenetére
Ha bele is bukik az AMD, idővel úgyis jön majd új verenyző. Hogy miért? Idővel az Intel/Nvidia ki fogja rúgni a fejlesztőmérnökeit, ha kisebb sebességgel fognak menni a fejlesztések, minek fizessék őket. Ők meg majd bekapcsolódnak valami más munkába, vagy új az adott szegmensbe eső céget alapítanak.
-
Csiborbogár
őstag
válasz
VaniliásRönk #68 üzenetére
hmmm!
Nem tudom, én a Gainward 79GT-meé nem azt tapasztaltam, hogy nem ment rajta a AA+HDR, de az lehet az én figyelmetlenségem is.
Egyébként meg persze, hogy ugyanaz lett, mint a 6-os. Egyenlőre ez is elég volt, a forradalomra tartogattak mást máskorra.
Azért jelentős órajel emlkedések voltak. pl 68U 400, 79GTX 650. Ez azért nem kevés, bár volt egy kis technológiai átmenet 130nm-ről 90nm-re... -
Csiborbogár
őstag
válasz
Miért is bukott bele az NVidia a Gef 7-be?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
A GeForce 7 szerintem jobb volt a Radeon X1000-nél. Szvsz az Ati-tól nagy hibának tartottam, hogy nem támogatja teljesen a szabványt, még akkor is ha a rendszer jobb hatásfokkal dolgozik, mint az nv terméke.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Azért nem fog senki AMD procikat venni, hogy nekik jobb legyen. Vagy bíztatni másokat...
Sajnos az olcsó HTPC-ké és a konzoloké a jövő. -
gfefe
őstag
válasz
Korrekt... Bár így gondolkoznának többen is
-
gfefe
őstag
válasz
VaniliásRönk #57 üzenetére
Sajna én csak a valvera emlékeztem
A fenébe... marketing emberek nem tudják megfűzni a fejlesztőket... nincs a világon meggyőzhetetlen ember
Amúgy szerintem nem olyan vészes Az AMD helyzete... ha jól árazzák be a középkategóriát nincs még eltemetve... Procik terén meg pláne...
Azért nem lebecsülendő az AMD gárdája : -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #50 üzenetére
Így átfutva van alapja a tesztnek. A Carbon eredmény ugye Dynamic Branchingnak tudható be. A HL2 shaderein pedig kompenzálódik a 4-szer akkora gyakorlati számítási teljesítmény. Mondjuk az számomra meglepő, hogy aránylag ''egyszerű'' kódokon megvan a 8600GT eredménye.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
VaniliásRönk #50 üzenetére
Mennyibe is fog kerülni?
VannilásRönk: ja... lol
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz
VaniliásRönk #45 üzenetére
Biztos jót linkeltél be?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #45 üzenetére
Melyik oldal tesztelte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest