Keresés

Aktív témák

• Flashcash

Közösségépítő

válasz klepto #28 üzenetére

Én jelenleg PCTV pro+Gef4 kombóval nyomom.
    Az All-in wonder minőségben sokkal jobb a külön TV kártyánál.
    -Nincs inkompatibilitás.
    -több generáción keresztül fejlesztett driverek amelyek működnek
    pl. PCTV-nél ami elvileg a legnagyobb számban eladott TV tuner és x éve forgalmazzák most jutottunk el addig hogy deinterlace nélkül retek minőségben tud felvenni mpeg-2-be,külső bemenet minősége gagyi,a kártyán levő rádió az új driverrel nem megy
    -a legjobb deinterlace szűrő -> nagyon jó képminőség

Röviden ha csak TV-t akarsz nézni akkor jó a külön TV-tuner, de ha külső bemenetről vagy tv-ből szép minőségben szeretnél felvenni akkor már ki tudod használni az All-in wonder képességeit.

A vásárlás előtt nem árt megnézni hogy milyen minőségű a tv-szolgáltatásotok.
    A TV-tunerek nagyon érzékenyek az adás minőségére ezért drága kártyát csak akkor éri meg beszerezni ha valamilyen újabb nagyon jó minőségű kábelszolgáltatás van.
    (pl. UPC által kiépített új hálózatok nem a régi soros rendszerű)
    Attól hogy a Tv-n jónak látod a minőséget még lehet hogy TV-tuneren rossz lesz a kép, a normál tv-k felbontásával sokkal kevésbé jönnek ki a hibák mint a nagyfelbontású monitoron.
    Nekem UPC soros kábelTV-m van és nagyon gagyi a minősége. A fejlesztést már X éve ígérik de eddig nem csináltak semmit. Ezért én nem nagyon vennék semmilyen drága tunert itthonra.

Aktív témák