- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
A három bolt közül az elsőt ajánlom. Már többször vásároltam ott és mindig időben hozták a megrendelt cuccot és korrektek is.
A másodikat nem ismerem.
A harmadiktól már rendeltem all-in wonder-t a visszaigazoláson kívül válaszra sem méltattak. Amikor a megrendelés után 2 héttel felhívtuk őket hogy mi a helyzet a kártyával azt sem tudták miről van szó, majd mondták hogy ők olyat nem tudnak szerezni talán pár hónap múlva. :(
Még a mistral-nál is láttam 9000-es all in wondert Excalibur 35500 Hercules 55000FT +fa.
A 9700 és a 9700 all-in wonder között csak a tv-tuner + ki bemenetek + távirányító a különbség.
A 3d chip ugyanaz a memóriák is ugyanakkora órajelen mennek mint a normál Radon 9700 kártyán. -
Én jelenleg PCTV pro+Gef4 kombóval nyomom.
Az All-in wonder minőségben sokkal jobb a külön TV kártyánál.
-Nincs inkompatibilitás.
-több generáción keresztül fejlesztett driverek amelyek működnek
pl. PCTV-nél ami elvileg a legnagyobb számban eladott TV tuner és x éve forgalmazzák most jutottunk el addig hogy deinterlace nélkül retek minőségben tud felvenni mpeg-2-be,külső bemenet minősége gagyi,a kártyán levő rádió az új driverrel nem megy
-a legjobb deinterlace szűrő -> nagyon jó képminőség
Röviden ha csak TV-t akarsz nézni akkor jó a külön TV-tuner, de ha külső bemenetről vagy tv-ből szép minőségben szeretnél felvenni akkor már ki tudod használni az All-in wonder képességeit.
A vásárlás előtt nem árt megnézni hogy milyen minőségű a tv-szolgáltatásotok.
A TV-tunerek nagyon érzékenyek az adás minőségére ezért drága kártyát csak akkor éri meg beszerezni ha valamilyen újabb nagyon jó minőségű kábelszolgáltatás van.
(pl. UPC által kiépített új hálózatok nem a régi soros rendszerű)
Attól hogy a Tv-n jónak látod a minőséget még lehet hogy TV-tuneren rossz lesz a kép, a normál tv-k felbontásával sokkal kevésbé jönnek ki a hibák mint a nagyfelbontású monitoron.
Nekem UPC soros kábelTV-m van és nagyon gagyi a minősége. A fejlesztést már X éve ígérik de eddig nem csináltak semmit. Ezért én nem nagyon vennék semmilyen drága tunert itthonra. -
A távirányító már nagyon extra dolognak számít csak a premium dobozos kártyákhoz jár. Külön is lehet venni valami 10-15000 FT-ért.
A kábelek viszont természetesen járnak. Minden szükséges kábelt megkapsz minden All-in wonder kártyához.
A hercules kártya az teljes mértékben PAL, UPC kábelen próbáltam és itt nem volt vele semmi gond. A sztereo adók tényleg sztereoban jöttek be meg a képe is szép volt.
A 9700-as cucchoz biztosan minden extra kiegészítő jár. (100 rugó felett ez elvárható) -
Mi is ue. az 50000FT-os kártyát akartuk megvenni ami most fenn van az AXICO oldalán.
1-2 hónappal ezelőtt még nem hírdették tehát van rá esély hogy most már van.
Annyi a hátránya hogy valószínűleg nem jár hozzá távirányító.
Szerintem a 9700All-inwonder is elég sok helyen kapható lesz majd, de a legtöbb embernek túl drága. -
Magyarországon újabb tipusú All-in wonder radeont beszerezni szinte lehetetlen.
Ismerősöm egy Aiw 9000-et szeretett volna venni de egyszerűen sehol sem tudták beszerezni még olyan online shop-ban sem amelyik felrakta az árlistájára a kártyát.
A vége az lett hogy elment a Media Markt-ba és vett 70 ropiért egy Hercules remote wonder távirányítós full extrás All in wonder 9000-et.
A távirányító meg tányleg király mert rádiós így nem kell közvetlen rálátás a gépre. Szinte mindent még az egérkurzort is lehet vele vezérelni,külső programokhoz meg plugin-ok vannak benne. Pl. a winamp,powerpoint is egész jól távirányítható.
Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest