- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
beeboy
addikt
most már megzavarodtam.....
most a 9200 pro hova tehető a 8500-höz képest?
és a 9000-hez képest hol vannak ezek? -
LordX
veterán
Egy külföldi oldal szerint (Anan..) a 9200SE 64 bittes membusszal jön (Ugye R9200: 128 bit)
-
Marczi
csendes tag
Szerintem van még a PCI kártyának is létjogosultsága. Vannak, akiknek nem kell hipermegaszuper csúcskártya, de az alaplapi integrált graf. csip (már) nem nyújt elég teljesítményt. Az olcsóbb alaplapokról előszeretettel hagyják le az AGP-csatlakozót, de azért PCI mindegyiken van. Vagy vegyük mondjuk a VIA EPIA alaplapokat. Vagy az Amigásokat. Nekik is csak PCI csatlakozójuk van. (Kivéve, aki hozzájutott egy Pegasoshoz vagy egy AmigaOne-hoz)
-
nap
addikt
Hat a core/ram orajeleket olvasva elbujhatnak a 7500-om mellett! Talan a pro kivetelevel, mert azzal kb. egalban van. Tudom, hogy az orajel nem minden, meg, hogy fejletteb architektura, de az a gyanum, hogy teljesitmenyben nem sok kulonbseg van.
-
rog
addikt
64 bites.
de szerintem mar egy ideje van ilyen orajelu valtozat, csak most atneveztek se-nek. -
beeboy
addikt
istenbizony, ezt már nem tudom követni....
-
biga
őstag
PCI-s DirectX8.1-es kártya. Ez tetszik. VESA-ba nem lesz? Akkor a 486-osban is nyomhatnám a HL2 light verzióját :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest