- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
marcee
addikt
Láttam valahol egy modolt torny házról képet amiben állt a táp, és így minden kényelmesen elfért.
Persze máshol kell lennie a ventiknek, ehhez a tápot (és a házat) kell átalakítani, vagy lehet kapni is ilyet? -
utax
aktív tag
én inkább olyan tápot szeretnék, aminek az ára is elfogadható. 27.000 Ft-ból három számmal nagyobb procit veszek !
-
igi
aktív tag
Ilyen külső ventit először Acorp tápon láttam :DD
Szerintem nem is praktikus, mert még nehezebb a táp mögötti 5,25-ös helyen szerelni a meghajtókat...
üdv:igi -
-
Petya
tag
válasz
dON't hAcK! #1 üzenetére
A ''külső venti'' a háznak befelé áll! :)
-
CsendPenge
őstag
Nem is tudom, hogy melyiket szeressem jobban, ezt vagy a Kingwin-t, azt a triplaventis kis gyönyörűséget :)) De mind a kettő nagyon cool!
-
zrubi
senior tag
Hát az a külső venti... :DDD
Nekem azt juttatja eszembe, hogy nem így lett tervezve, csak utólag kiderült, hogy kell az oda, mer egyébként nagyon melege lenne... :D
Nem valami bíztató. -
dON't hAcK!
aktív tag
Valaki feltalálhatná végre a tökéletes tápot, ami tökéletes KUSS-ban lenne. :D
Egyébként nem rossz darab, megtippelem, hogy a külső venti design, esetleg zajszintcsökkentés céljából került ki a dobozból .
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest