- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
zombikiller #65 üzenetére
Én meg pl. nem építenék 1 szobás házat
Mindenkinek mások az igényei. Ennyi erővel szídhatnám a ferrarit, mert nem szeretem 9000-be forgatni a motort, a rába steigert, mert nehéz vele parkolni, a pékeket, mert nem elég aktívak nappal, a barnákat, mert én a vörösre bukom. Miért azt kell nézni, hogy hol a hiba? Semmi és senki nem tökéletes, a pozitív dolgokat kéne értékelni és nem a hiányosságokat keresni, azt hagyjuk a fejlesztőkre, akik értenek is hozzá
-
Foglalt név
addikt
Ahogy látom elég ellenséges a hozzáállás.
Persze megértem, mert gondolkozni manapság már nem divat, szóval marad a betanult szövegek mormolása, mert attól úgy érezzük, hogy tartozunk valahova...
Szerintem pl. teljesen jó ez a kártya. 65nm, nem melegszik annyira, mellérakok egy c2d-t és az egész házat gyönyörűen elviszi. Ha éppen két külön szobában hd filmet néznek én még mindig tudok netezni ugyanarról a gépről a harmadikban! Mert ugye rámegy 4 moncsi, gyorsítja a hd-t. Azt már meg sem merem említeni, hogy ha van egy házfelügyelő rendszer, akkor nem a legkisebb core-okban lévő virtualizációval.. (áh, ne is szaladjunk el ennyire).
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest