- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #52 üzenetére
Ja, értem. Majd kiderül, mennyire lesz szigorú a Foxconn a minőségellenőrzés során.
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #50 üzenetére
A Leadtek VGA kártyák jók voltak?
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #37 üzenetére
Az alaplapok terén sem számított nagy hírességnek a Foxconn, aztán mikor megláttam, olyat vettem, mert ismerős volt a neve
Úgy tűnik, a Foxconn az ASUS babérjaira pályázik, nem lepődnék meg, ha bejön a VGA biznisz, nemsokára még többféle Foxconn nevű terméket fogunk látni a boltokban. Koncentrálódik a piac, már eddig is csak pár gyár gyártott VGA kártyát, a legtöbben csak a körítést tették hozzá, most majd kicsit letisztul ez a sokszereplős VGA terep is.
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #35 üzenetére
Pelda: ha mas gyartana a BMW-t,
Mondom, nem jó példa, a Leadtek nem rossz brand, de a brandértéke (szerintem) össze sem vethető, mondjuk az ASUS-éval. Bizonyára az ASUS példája is a szemük előtt volt, mikor meghozták ezt a döntést.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
venember83 #31 üzenetére
A Leadtek sem olyan lecserélhetetlen brand, hogy a Foxconnak ne lenne esélye ezen a piacon szerintem. Egyébként meg vedd fel a kapcsolatot a Foxconn vezetőségével, mert lehet, óriási hibát vétenek ezzel!
(szerintem jól átgondolt stratégia ez, szemet vetettek arra a profitra, amit a kártyadobozolók kaszálnak).
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Ez a dobozterv legalább egyedi, nem olyan csiricsáré hárompálcás céllövöldedizájn, mint amilyen a legtöbb VGA doboz manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Medence topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest