- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
nekem már 2 Philips telcsim volt

-
eddie17
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Volt Phillips teló, de említésre sem méltó
Azért megteszem [link]
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
hmmm...
most vagy böszmeteg nagy pixelekkel dolgozik a telefon, vagy irtó pici az egész készülék...
A készenlétet meg hiszem, ha látom - Bog, nem tesztelnéd le? Úgyse volt még Philips mobil kínpadon - vagy igen? -
Ricardo
titán
Én a kijelzőre lennék kíváncsi, hogy ekkora méretben hogy néz ki ez a felbontás.
-
craine12
tag
Öreganyám meg salakmotorozik.
Azért megnézném azt a 30 napos készenlétet, hacsak nem találtak ki valami forradalmian új akku technológiát. Pláne,hogy a beszélgetési ideje meg nem nőtt a készenlétivel együtt egy mai hagyományosnak mondható telefonhoz hasonlítva. Mondjuk én örülnék a legjobban, ha tévednék. Jó lenne havonta egyszer tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi